Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM! FUJIFILM S1700 İLE CANON SX20 ARASINDAKİ FİYAT FARKINA DEĞER Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BİR SÜREDİR MAKİNE ARAYIŞI İÇİNDEYİM. EN SON BİZAMERİKADAYIZ.COM DAN 665TL YE CANON SX20 ALMAYA KARAR VERMİŞTİM. TAA Kİ HEPSİBURADA NIN FUJİFİLM S1700 KAMPANYASINI GÖRENE KADAR. 451TL FİYATI VAR, ÇANTA VE 4GB HAFIZA KARTIYLA BERABER. ÜSTELİK BONUS A 50TL KAMPANYASI DA VAR.

SİZCE ARADAKİ BU 200 TL LİK FARKA DEĞER Mİ?? ÇOK TEFERRUATLI Bİ MAKİNEYE İHTİYACIM YOK AMA ALMIŞKEN İYİSİ OLSUN İSTİYORUM.

BİR FİKİR VERİRSENİZ SEVİNİRİM.

• yardımcı olacak kimse yok mu arkadaşlar????
  • kardeş hepsiburadada 695 lira olarak görünüyo makina s1700
  • Üye girişi yapılınca fiyat düşüyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Üye girişi yapılınca fiyat düşüyor galiba

yok kardeş, senin için üye oldum birde öyle baktım fiyata, 695 =D

fiyat kısmında 299,00 +KDV yazıyor
    kdv dahil 695 % 130 kd var sanırım :D
  • OZaman arkadaş için kötü bir haber
  • benim sayfamda 451,79tl görünüyor s1700 fiyatı
  • CANON SX20 fotoğrafçılık yetenekleri anlamında her konuda FUJİFİLM S1700'den çok daha iyidir. Eğer fiyat farkı çok önemli değil ise Canon sx20'yi öneririm. Canon ile yapamayacağın şey yoktur ama Fujifilm o kadar yetenekli değildir.
  • kişiye özel indirimden dolayı s1700 400 küsür lira herkese gözükmeyebilir, yalnız iki makina arasında fiyat olarak çok fark var...
  • bende canon diyorum
  • kullanım kolaylığı ve fotoğraf kalitesi canonun daha iyi s1700ün bukadar tutulma sebebi dslr gibi görünmesi ve kompakt fiyatına alınabilmesi amerika walmartda indirim vardı 260 tlye denk düşüyordu (s1800) bir kişi vasıtasıyla satın alıcaktım ama vazgeçtim bizamerikadayızda 350 tl hbde s1700 450tl daha ne olosunki..
  • Canon SX20 IS Fujifilm S1700'den baya iyidir.
  • biri 440 lira diğeri 950 lira 500 lira fark vermeye hiç değmez
  • Bu fiyat farkına değmez diyen arkadaşlara katılıyorum. Manuel özellikleri fujiden daha gelişmiş olması dışında çok artısı yok bence. Fotoğraf kalitesi ikisinde de ortalama seviyede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.