Şimdi Ara

Lütfen yardım..kafayı yicem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bgn bilgisayatıma format attım..herşey yolundaydı..bütün setupları tekrar kurdum..ses kartı onboard..ama bi türlü ses kartını tekrar yükleyemedim elimde setup olmasına rağmen..ses kartının yeni sürümünü falan dowland ettim tekrar denedim ama olmadı..aygıt yöneticisinden yazılımı otomatik olarak yüklemeye çalışırken system 32 deki drivers öğesine dosya atarken kapanıo ve veri geçersiz diyo ve sonucunda yükleyemiyorum.. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

• xp mi kurdun anakartın ney?biraz açarsan yardımcı olabiliriz.

en son sürücüyü yükledim diyorsun.Eğer xp varsa ve böyle hata veriyorsa muhtemelen donanımsal.Yok xp yok win98 var ise yazılımsaldır.

iyice bir anlatırsan yardımcı oluruz..
    birde sadece setup diye bir dosyamı var.inf dosyası yok mu?
  • dostum ses onbord ise sürücüsüde anakart cd sinin içindedir muhtemelen. ordan yüklemeye çalıştınmı. ayrıca derkinin dediği gibi anakart hakkında biraz daha detaylı bilgi verirsen daha iyi olur.
  • yerinde olsam dostum, driverı kurmaya çalışacağıma aygıt yöneticisinden tanıtmayı denerdim. en azından sesini alırsın. Böyle yaparsan belki problem çıkmaz. unutma, cdden yüklemeyeceksin, sadece aygıt yöneticisinde cddeki inf dosyalarını göstereceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.