Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM NİKON D90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,bu işten anlayan biri değilim ve fotoğraf çekmesini çok seviyorum o yüzden Nikon D90 almayı düşünüyorum eksileriyle artılarıyla bana yardımcı olursanız veya başka bir makinamı önerirsiniz yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi https -- 21 Temmuz 2011; 15:13:38 >

• Kendini ıspatlamış güzel bir makinedir.
  • Acaba D90 mı D5100 mü çelişkili kaldım ?
  • Peki madem öyle D7000 ;)

(D5100 özellikle ağırlık ve yüksek çözünürlük açısından avantajlı)
  • Ya D7000'i biliyorum da bütçem ona pek ulaşamıyor :) o yüzden D90 maximumum :)
    Beni tek düşündüren belki gereksiz bir düşünce ama D90'ın biraz eski bir model makina olması,bu arada D90 HD video kaydı yapıyordu dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi https -- 21 Temmuz 2011; 13:25:43 >
  • Eğer güzel videolar çekmeyi düşünüyorsanız canon 550D alın.Ancak fotoğraf açısından D90 ile 550D den ikisinde gayet rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Şahsi fikrim efsane D90 da yana
  • d90 ı beğendiyseniz bence başka modellere bakmayın. Yoksa kafanız daha fazla karışır ve kendiniz hiç aklınızda olmayan bir modele bakıyor olarak bulursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayalimde hep D90 vardı,artıkın makinamı alma zamanı gelince biraz araştırdım kafam karıştı :) ayrıca garantili bir yerdenmi almamı tavsiye edersiniz yoksa spot daha ucuzada bulabilme şansım var ne dersiniz ?
  • Ben şahsen spottan yanayım.Düşürmediğiniz sürece pek bir şey olmuyor bu aletlere.Fabrika çıkışı hasarsız , sorunsuz olursa uzun yıllar kullanırsınız
  • Garantilide olsa tamamen şans bu iş bence,yolculuk sırasında hasar görmemesi lazım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.