Bildirim
lütfen yardım : oyunlarım yarım ekran açılıyor. (Resimli)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oyun icerisinden grafik ekran ayarlarindan cozunurulugu degistirerek cozebilirsiniz. -
çözünürlük 640x480 se ordan 1300x768 yapabilirsiniz destekliyorsa -
çözünürlüğü arttırın. -
arkadaşlar tüm oyunlarda böyle açılıyor . çöznürlüğü denedim sorun ordan değil yapamadım hala :( -
quote:
Orijinalden alıntı: netkod
arkadaşlar tüm oyunlarda böyle açılıyor . çöznürlüğü denedim sorun ordan değil yapamadım hala :(
Önce alt+enter deneyin önce (neden diye sormayın) sonra ekran kartının kontrol panelinden ayarlarla oynadın mı? Oynamadıysan sürücü güncelle veya yeniden kur .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ilgilenen arkadaşlara çok teşekür ederim sorunu çözdüm. çözünürlük en yüksek olduğunda ''' TAM EKRAN DİYE BİR SEÇENEK ÇIKMIYORDU '' önce çözünürlüğü 1280-768 yaptım. sonra grafik özelliklerinde kendiliğinde o seçenek çıktı düzeltikten sonra 1376-768 yapıp oyunlara baktım düzelmişti..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- amd bios tuşu
- mouse çift tıklama sorunu
- network stack nedir
- televizyondan pat diye ses geldi kapandı
- windows fotoğraf görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni
- root kaldırma
- laptop ses gelmiyor
- windows ekran görüntüsü alma
- udf dosyası nasıl açılır
- biosa nasıl girilir windows 10
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X