Şimdi Ara

lütfen yardım pc tv hdmi bağlantıda video formatı desteklenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
11.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, philips 6877 tv'ye dvi to hdmi kablo ile laptopu bağladım ekran kartı driveri güncel. bağlantılarım doğru. bilgisayarı ve tvyi ayrı ayrı yeniden de başlattım ancak. tvde video formatı desteklenmiyor uyarısı alıyorum. çözünürlükleri değiştirdim. 800x600e kadar düşürdüm. tvyi tek monitör olarak gösterdim ancak ekran bir türlü gelmedi. tvyi tanıyor kontrol panelinde philips tv diye ayrı bir bölüm de açılıyor. ama olmuyor lütfen yardım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

TV'niz HDMI Bağlantısıyla Video Formatını Desteklemiyor

Video formatı desteklenmiyor hatası aldığınızda, cihazlarınızın uyumsuz olduğu anlamına gelir. Bu sorun, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir:

• Desteklenmeyen Dosya Biçimi: TV'niz, bağlı cihazınızın oynatmaya çalıştığı video dosyası biçimini desteklemiyor olabilir.
    • Eski HDMI Kablosu: HDMI kablosu eski veya hasarlıysa, video sinyallerini doğru şekilde iletemeyebilir.
    • Yanlış HDMI Bağlantı Noktası Kullanılıyor: Bazı TV'lerde, farklı görüntü formatlarını destekleyen birden fazla HDMI bağlantı noktası bulunur. Bağlantıyı doğru bağlantı noktasına yaptığınızdan emin olun.
    • TV Yazılımı Güncel Değil: TV'nizin yazılımı güncel değilse, en son video formatlarını desteklemiyor olabilir.

Sorunu Çözme Adımları:

• Desteklenen Dosya Biçimlerini Kontrol Edin: TV'nizin ve cihazınızın desteklediği dosya biçimlerini karşılaştırın. Desteklenmeyen bir biçimse, dosyayı dönüştürerek sorunu çözmeyi deneyin.
    • HDMI Kablosunu Kontrol Edin: HDMI kablosunu inceleyin ve herhangi bir hasar veya bükülme olup olmadığını kontrol edin. Gerekirse yeni bir HDMI kablosu kullanın.
    • Doğru HDMI Bağlantı Noktasını Kullanın: TV'nizin kullanım kılavuzunda hangi HDMI bağlantı noktasının hangi formatları desteklediğini kontrol edin ve cihazınızı doğru bağlantı noktasına bağlayın.
    • TV Yazılımını Güncelleyin: TV'nizin ayarlar menüsüne gidin ve yazılım güncellemelerini kontrol edin. Mevcut bir güncelleme varsa, yükleyin.
    • Cihazı Yeniden Başlatın: Hem TV'nizi hem de bağlı cihazınızı yeniden başlatarak sorunu geçici olarak çözebilirsiniz.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra sorun devam ederse, TV'nizin veya bağlı cihazınızın üreticisiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifkoray

merhaba, philips 6877 tv'ye dvi to hdmi kablo ile laptopu bağladım ekran kartı driveri güncel. bağlantılarım doğru. bilgisayarı ve tvyi ayrı ayrı yeniden de başlattım ancak. tvde video formatı desteklenmiyor uyarısı alıyorum. çözünürlükleri değiştirdim. 800x600e kadar düşürdüm. tvyi tek monitör olarak gösterdim ancak ekran bir türlü gelmedi. tvyi tanıyor kontrol panelinde philips tv diye ayrı bir bölüm de açılıyor. ama olmuyor lütfen yardım.

Buna çözümü olan varmı bende de aynısı oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hdmi kabloyu pc le tv ye bagladıktan sonra ekran ayarlarına girip tv ye gelin
    gelişmiş ayarlardan 60p hz yı ayarla oluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.