Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM SÜREKLİ BU SAYFA ÇIKIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internete girmeye çalıştığımda sürekli girdiğim sitelerde dahil sürekli aşağıdaki sayfa çıkyor ve 5-6 denemeden sonra sayfaya girebiliyorum sebebi ne olabilir acaba

LÜTFEN YARDIM SÜREKLİ BU SAYFA ÇIKIYOR

• internet seçeneklerinden açılış sayfanı değiştir(değiştiremezzsen çözümü aşağıdaki ) o bing yazan sağlayıcıyıda istersen değiştir.

Alıntıdır.

Başlat/Çalıştır/Regedit
    Bilgisayarım/ HKEY_CURRENT_USER/ software/ Microsoft/ Internet Explorer/ Main daha sonra sağ tarafta
    'start page' yazısını bul sağ tıkla değiştir de istediğin sayfayla değiştir

Yada kısaca
    düzen/bul/start page yap gerisi aynı
    bu kadar

Alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 13 Ekim 2009; 19:54:42 >
  • dostum sağolasın ama açılış sayfasında gelmiyor bu ekran açılış sayfam goggle adres çubuğunda adres giriyorum bekliyor bekliyor bulunamadı deyip bu ekran geliyor
  • DNS ayarlarını otomatik yaparsan bu sorun çözülür fakat yasaklanmış olan youtube gibi sitelere giremezsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

DNS ayarlarını otomatik yaparsan bu sorun çözülür fakat yasaklanmış olan youtube gibi sitelere giremezsin...

ben hiç internet explorer dns hatası verdiginde ingilizce bir sayfa çıkıp yahoo arama butonu ve reklam oldugunu görmedim ekle kaldırdan mybrowserbar adlı bir toolbar yada program varmı kontrol edin ve varsa kaldırın çünkü o siteye yönlendiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomanyak.

quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

DNS ayarlarını otomatik yaparsan bu sorun çözülür fakat yasaklanmış olan youtube gibi sitelere giremezsin...

ben hiç internet explorer dns hatası verdiginde ingilizce bir sayfa çıkıp yahoo arama butonu ve reklam oldugunu görmedim ekle kaldırdan mybrowserbar adlı bir toolbar yada program varmı kontrol edin ve varsa kaldırın çünkü o siteye yönlendiriyor

Sağ üst köşede yazılandan yola çıkarak ben bu cevabı verdim... Daha görmediğin kimbilir neler çıkacaktır karşına, aceleci olma istersen...

• köşede kabak gibi dns hatası yazıyor. dns yi otomatik al yada bunları kullan
    208.67.222.222
    208.67.220.220
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.