Merhabalar arkadaşlar ben masaüstü bilgis. wifi usb modem kullanıyorum wifi cihazını çatıya çıkardım 7 metre usb ile bilgis. bağladım kablo uzunluğu son noktada 20 cm bile kabul etmiyor bilgis. görmüyor .Sorun şu ki ilk haftalar iiidi ama sonra bilgis. ağdan çıkmaya başlıyor hiç bir sebep yokken.Sonra usb yi çıkarıp taktıktan sonra bağanıyor nete fakat gene çıkyor bunun nedeni ne olabilir . wifi cihazı çatıda günşte bi sorun olurmu birde power supply yetersis gelebilir mi usb 7 metre ya o yüzden söyledim cevap larınız için teşekkürler
*bakın şimdi gene netten çıktı kabloyu çıkarıp takmam lazım yoksa mesajım gitmez *
en kısa zamanda outdoor ve yüksek güçlü bir access point edin. tplink 5210g uygundur.
Acces point (WAN) dediğiniz şu modemden alıp sinyali yükselten şeymi eğer o ise o var ondan bağlanıyorum nete biraz uzak windows sinyali +çok iyi+ die 4 çubuk gösteriyor bu arada usb wifiyi dizüstüye takıyorum nete sorunsuz bağlanıyor sonra tekrar dizüstüde bir süre sonra çıkarıyor bunların bi önbelleği falan varmı acaba ........?