Şimdi Ara

lütfen yardımcı olun çok acil motorola atrix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bende motorola atrix var telefonumda desen li ekran kilidini açmıştım malesef şeklini unuttum şifreyide çoğu kez hatalı girdim şimdi benden mail adresi istiyor fakat hiç bir maili kabul etmiyor ve telefona hiç bir şekilde giriş yapmıyorum ekranda sadece mailimi ve şifremi istiyor onlarda yok servisemi göndermem lazım yada göndermeden bir şey yapma imkanım varmı usb kablosunu da taktım fakat depolama alanı nı seçmek zorunda olduğum için (onuda seçemiyorum ekran kilitli ) bir şey yapamadım nasıl bir çözüm olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Recovey moduna alıp wipe işlemlerini yaparsan cihazın sıfırlanır,,tabi içindeki bilgilerin de gider (dahili hafızada ne varsa kalır ancak sonradan yüklenen programlar,rehber ve mesajların silinir)..!
  • recovey moduna nası alıyoz telefonu bende aynı durumdayım şu an
  • Cihaz tamamen kapalı halde iken ses kısma tuşunu basılı tutun ve güç tuşuna basın,ekranın üst tarafında "fastboot" yazısı çıkıncaya kadar her iki tuşu da basılı tutun.
    Yazı çıkınca tuşları bırakıp ses kısma (-) tuşuna üst tarafta "android recovery" yazana kadar basın.
    Yazı çıkınca seçmek için ses yükseltme (+) tuşuna basın.
    Ekrana içinde ünlem işareti olan bir üçgen gelecek.
    Ses artı ve ses eksi tuşlarına aynı anda 1 defa basıp bırakın.. ve Recovery moduna girdiniz...

Ses tuşları ile imleci yukarı aşağı hareket ettirerek seçeneklerden "wipe data factory reset" üzerine gelip güç butonu ile seçim yapın..
    Alt alta çıkan bir sürü
    No..
    No...
    No... arasında çıkacak olan
    Yes.. yazısı üzerine gelip güç butonu ile seçim yapın..

İşlemin bitmesini bekleyin........

İşlem bitince "wipe cahce partition" seçilip yine "yes" seçin ve işlemin bitmesini bekleyin....

Bu işlemden sonra en üstte "reboot system now" seçilip cihazın restart yapasını sağlayın.

İlk açılış uzun sürecektir,,panik yok..

Not.....:

Recovery modunda imleç hareketi sadece ses tuşları ile yapılır..
    Seçim için Güç tuşu kullanılır....!!!

Ek olarak video linki ekliyorum,orada da görsel olarak anlatımı mevcuttur arkadaşlar..:
    http://www.youtube.com/watch?v=tUre8sdMfRo

• cihazı sıfırla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    telefon önerin lütfen
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.