İş yerinde kullanmakta olduğum pcye bugun Asus M2a-vm anakart aldım fakat bütün parçaları doğru yerleştirmeme rağmen usb'lere flash disk, camera gibi çeşitli donanımlar bağlayınca görmüyor... Aygıt yöneticisinden baktığımdada hiç bir sorun yok ama bir türlü görmüo tanımıyor bile yani 0 elde var 0 Acil yardımlarınızı bekliyorum yoksa delirecem çıktı almamız gerekio malum iş yeri...
Elinden gelen derecede yardım edecek ve eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
öncelikle soracağım anakartın üzerindeki usb leri deneyiniz(flash disk falan takınca ışığı hiç yanmıyorsa elektrik gelmiyordur). Eğer hem onlar hem de ön paneldekiler çalışmıyorsa sorun biostan bu portların kapatılmış olmasıdır. Biosta onboard devices configuration kısmından bu portları aktif edebilirsiniz. Eğer anakart üzerindekiler çalışıp paneldekiler çalışmıyorsa bağlantınız hatalıdır. Eğer bios ayarlarından da emin iseniz anakartta bir sorun olması da muhtemeldir. Ama öncelikle sorunu tam olarak belirtiniz. Hiç mi tepki vermiyor işletim sistemi aygıt bağlayınca?