merhaba arkadaşlar. 2 ay önce yeni sistem dizdim. dün akşam pc de müzik dinliyordum pc boştaydı yani. müzikten başka bişey açık degildi. o sırada elktrikler kesildi. bende gittim şartelleri kapattım. elktrik gelince fazla akım gelirse eşyaların hiç birine zarar vermesin diye. malum burası kıbrıs devletin ne yapacagı belli olmuyor. neyse 2-3 saat gecti elktrik geldi. gittim şartelleri açtım. pcyide açtım. açılırken "windows normal olarak başlat" ve 2-3 tane daha seçenek vardı. heralde aniden kapandı diye bu geldi dedim. normal olarak başlattıkdan sonra ilginç olan şey pc oyunlarda çoookk acayip kasar oldu. öyleki gta san andreasta bile acayipp şekilde kasıyor. hatta o kadar kasıyoki mausu bile çevirdigimde kasıyor.bende restart attım düzelir belki diye ve düzeldide. ama sonraki açmamda pc gene aynıydı acayipp şekilde kasıyor. sadece oyunda kasıyor. normal kullanımda pek bişey yok gibi gözüküyor. yani masaüstüne dönünce hersey aynı işlemcidenmi acaba dedim bi dosya kopyaladım gene eskisi gibi hızlı.
arkadaşlar lütfen yardım edinn korkuyorum ekran kartı yandı diye :( bunun sebebi nedir sizce ayrıca başka oyunlardada denedim onlardada kasıyor...
koskoca dhforumda bir bilenn yokmmuuuuu :( lütfen yardımcı olun arkadaşlar bu sistemi dizmek için 2 ay çalıştım otelde. ve böyle basit bir elktrik kesintisinden sistemim yandıysa kıb-tek e molotof atıcam birazdannn..!! lütfen yarımcıı olunnnn :(
Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.
Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.
Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.