EN SON 2-3 GÜN ÖNCE 46PFL7007 ALACAKTIM Kİ SON ANDA VAZ GEÇTİM. YANIMDA GÖTÜRDÜĞÜM HDD İLE GHOST RİDER 2 FİLMİNİ AÇTIK MEDİA MARKT DAKİ GÖREVLİ ARKADAŞLAR BEN NE İSTEDİĞİMİ ARKADAŞA İLETTİM ÖYLE 3D MERAKLISI OLMADIĞIMI BENİM İÇİN MKV UZANTLI FİLMLERDE GÜZEL GÖRÜNTÜ ALABİLECEĞİM BİR TV ARADIĞIMI BELİRTTİM NEYSE FİLM İZLERKEN HAREKETLİ SAHNELERDE NERDEYSE GÖRÜNTÜ BİRBİRİNE KARIŞACAKTI ÇOK MORALİM BOZULDU BU KONUDU NEYE DİKKAT ETMELİYİM SAMSUNG UN 7000 SERİSİNE VE LG 760 VE 960 SERİLERİNDE DE DENEDİM ONLARDA DA OLSADA PHİLİPS KADAR KESİNLİKLE YOKTU... GÖREVLİ PLAZMALARDA OLMAZ FALAN DEDİ YOKSA HX850 YEMİ DÖNSEM SONY BU AÇIDAN NASIL BİR PERFORMANS VERİR DAHA BAKAMADIM....
46PFL7007 HX850 47LM 860 MI VEYA 960 ACABA HANGİSİ?
BİRDE PHİLİPSLERİN BİLGİSAYAR BAĞLANTISINDA (LAPTOP) SIKINTI OLDUĞUNU DUYDUM NE KADAR GERÇEK TECRÜBELİ ARKADAŞLARIN YORUMLARINU BEKLİYORUM... ACABA GÖRÜNTÜDEN AZ DA OLSA TAVİZ VERİP AYNI FİLMİN HAREKETLİ SAHNEERİNDE YAŞADIĞIM SORUNU BİLGİSAYARI TV YE BAĞLAYIP ÇÖZME İMKANIN OLUR MU Kİ? HEM BÖYLELİKLE DTS SORUNUNA ÇÖZMÜŞ OLACAĞIM...
Eğer film izlemek boş vakit öldürmek değil de bir zevk ise; Plazma TV, 5.1 hoparlör ve kaynak olarak PC kullanmak zorunluluktur
Ne, neden, nasıl, niye kine gibi sorular için cevap uzundur
kardeş öyle her boş vaktini film izleyip heba edecek bir zihnniyette bir insan değilim hatta tv seyretmiyorum desem yeridir çok özel maç yayını veya haberler dışında... sadece vereceğim parayı hakedecek bir ürün almak için tecrübeli arkadaşlardan yardım talep ettim yinede zahmet edip cevap verdiğin için sağolasın...
Ben film dedim! TV demedim. Gördüğüm kadarı ile hdd içindeki filmleri açmaya çalışmışsın codec problemi doğmuş...Amacının ev sinema sistemi kurmak olduğunu düşünerek yazmıştım neyse boşver
Okan Bayülgenin sevdiğim bir lafı vardır "Tv yaşlılar ve çocuklar içindir"
quote:
Orijinalden alıntı: hb_kosovali
EN SON 2-3 GÜN ÖNCE 46PFL7007 ALACAKTIM Kİ SON ANDA VAZ GEÇTİM. YANIMDA GÖTÜRDÜĞÜM HDD İLE GHOST RİDER 2 FİLMİNİ AÇTIK MEDİA MARKT DAKİ GÖREVLİ ARKADAŞLAR BEN NE İSTEDİĞİMİ ARKADAŞA İLETTİM ÖYLE 3D MERAKLISI OLMADIĞIMI BENİM İÇİN MKV UZANTLI FİLMLERDE GÜZEL GÖRÜNTÜ ALABİLECEĞİM BİR TV ARADIĞIMI BELİRTTİM NEYSE FİLM İZLERKEN HAREKETLİ SAHNELERDE NERDEYSE GÖRÜNTÜ BİRBİRİNE KARIŞACAKTI ÇOK MORALİM BOZULDU BU KONUDU NEYE DİKKAT ETMELİYİM SAMSUNG UN 7000 SERİSİNE VE LG 760 VE 960 SERİLERİNDE DE DENEDİM ONLARDA DA OLSADA PHİLİPS KADAR KESİNLİKLE YOKTU... GÖREVLİ PLAZMALARDA OLMAZ FALAN DEDİ YOKSA HX850 YEMİ DÖNSEM SONY BU AÇIDAN NASIL BİR PERFORMANS VERİR DAHA BAKAMADIM....
46PFL7007 HX850 47LM 860 MI VEYA 960 ACABA HANGİSİ?
BİRDE PHİLİPSLERİN BİLGİSAYAR BAĞLANTISINDA (LAPTOP) SIKINTI OLDUĞUNU DUYDUM NE KADAR GERÇEK TECRÜBELİ ARKADAŞLARIN YORUMLARINU BEKLİYORUM... ACABA GÖRÜNTÜDEN AZ DA OLSA TAVİZ VERİP AYNI FİLMİN HAREKETLİ SAHNEERİNDE YAŞADIĞIM SORUNU BİLGİSAYARI TV YE BAĞLAYIP ÇÖZME İMKANIN OLUR MU Kİ? HEM BÖYLELİKLE DTS SORUNUNA ÇÖZMÜŞ OLACAĞIM...
lg lm 860 960 alırsan daha iyi
phılıps de dts sorun blurey mkv lerin % 90 ı dts sesli alıcan tv de kesin dts olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: hb_kosovali
kardeş öyle her boş vaktini film izleyip heba edecek bir zihnniyette bir insan değilim hatta tv seyretmiyorum desem yeridir çok özel maç yayını veya haberler dışında... sadece vereceğim parayı hakedecek bir ürün almak için tecrübeli arkadaşlardan yardım talep ettim yinede zahmet edip cevap verdiğin için sağolasın...
Vereceğin paranın hakkını verecek ürün istiyorsan 46PFL7007 almalısın.En azınndan hem paranın karşılığını alacaksın, hem de televizyon izlediğin nadir zamanlarda görüntü kalitesinin keyfini çıkaracaksın.
kardeş philips in görüntüsüne diyeceğim yok amma velakin mkv codec i mi desem yazılımı mı desem yeterli gelmiyor mkv filmleri oynatmaya bu konuda lg nin yanından bile geçemez... geçen yine hx850 i denemek için gittim sony kendince sosyal çıkıntılık yapmış fat32 desteği vermiş filmleri parçalara bölecende içine atıp birleştirecenn niye böyle yapar dedim korsana karşıymış beyefendiler...philips için media oynatıcı alacağız sürekli bilgisayar takmak pek pratik değil zannımca....