Şimdi Ara

Lütfennn Acill Yardımcı Olun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Selamunaleyküm.Arkadaşlar benim sorunum,az evvel lenovo g-560 laptop'uma destekli bi tane salladım.Sonra ekran bianda gitti.Ve laptop sabit kalmasa,yani bi kıpıradasa bile ekran kararıp,hoperlörden cızırtı geliyor.Şuan laptopu kullanıyorum,Ama kafasına estiği zaman kapanıyo.
    Daha öncede bu sorunu yaşadım,garantiye yolladım,ve ekran kartının yandığını öğrendim..Ama şimdi önceki gibi değil.Sizce laptop'ta ne sorun wardır???ACİL YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

• quote:

Orijinalden alıntı: eymen63

Öncelikle Selamunaleyküm.Arkadaşlar benim sorunum,az evvel lenovo g-560 laptop'uma destekli bi tane salladım.Sonra ekran bianda gitti.Ve laptop sabit kalmasa,yani bi kıpıradasa bile ekran kararıp,hoperlörden cızırtı geliyor.Şuan laptopu kullanıyorum,Ama kafasına estiği zaman kapanıyo.
    Daha öncede bu sorunu yaşadım,garantiye yolladım,ve ekran kartının yandığını öğrendim..Ama şimdi önceki gibi değil.Sizce laptop'ta ne sorun wardır???ACİL YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

hocam laptopdan ne istediniz öncelikle bence servise gönder ve birdaha öyle şey yapma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Lütfen
    4 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.