Şimdi Ara

Lüx araca vurma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cem1907

karsi tarafin kasko olsa sizin araca vursa onun kasko sizin araci karsilamaz ki
    Kendi kaskom yetkili serviste yaptırır. Sonra karlı tarafın sigortası ve kaskosuna rucu eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, araç başı 39 bin, kaza başı toplam 78 bin tl maddi teminat vardır. Çok düştü maalesef. Üstü için ihtiyari mali mesuliyet sigortası yaptırmanız gerekiyor ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Kaskonuzda da bir miktar vardır. Ya kasko yaparken imm primini yükselteceksiniz ya da 180 TL civarına ek imm yapacaksınız.
  • Olaya sadece lüx araç olarak bakmayın, otobüslerin, çekicilerin fiyatlarına da bir bakın derim... Mesela bir Setra marka otobüsün 1 farı kaç para?

Trafik sigortası 39.000'e kadar karşılar, kasko varsa poliçede yazdığı miktarca da kasko karşılar üstü olursa da cebinizden verirsiniz.
  • iyi tarafından bak adamın malikanesinde aşçı,bahçivan,temizlikçi gibi birşey olursun maaşsız yemek dahil minimum 20sene:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 21 Ağustos 2019; 14:46:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 100-200 fazla verin 500bintllik sigorta yaptırın samaramızda kasko +sigorta var frene bile basmıyorum lüx araçlar yol veriyor korkuyor,bende 1000tl hasar cıkacaksa onda 50 bin çıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beybiger -- 21 Ağustos 2019; 14:50:35 >
  • Şahin Bentley'i nasıl pert etsin?

Şahini de geçtim herhangi bir Tofaş marka aracın Bentley'i pert edebilmesi için saatte 120-130 km hız ile kafadan girmesi lazım. Böyle bir durumda da Tofaş'ın içindekiler büyük ihtimal hayatını kaybeder, acı gerçek maalesef. Bu durumda da Tofaş sahibinin sigortalık kaskoluk bir işi olmaz yani.
  • idemo kullanıcısına yanıt
    Sigorta normalde karsinin hasarını ödüyor değil mi?
    Şimdi bu durumda kasko yapıyorum ben Şahin'e, karşı araç pahalı ise benim kaskom mu adamın arabayı yaptırıyor? Yoksa benim sigortadan 36 binden sonrasını yaptırma şansım yok mu hiç bir şekilde?(sigortaya ek prim yatırarak mesela 200 bin limitli yapmak(karşı araç için))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.hurriyet.com.tr
    Beton mikseri şoförü 572 bin TL ödeyecek!
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/beton-mikseri-soforu-572-bin-tl-odeyecek-40244252

3 senelik haber. Yanlış hatırlamıyorsam adamı ödeyemediği için hapse atmışlardı.

• çoğu eski araca kasko yapmıyorlar zaten de sigorta için konuşacak olursak "zorunlu trafik sigortası" nın karşı tarafın hasarını ödeme limitini 39.000'in üzerine çıkarmak mümkün mü?

• Arif kullanıcısına yanıt
    Ticari bir araca vurduk araç bizim yüzümüzden 100 bin tl hasar aldı ve 10 gün çalışmadı. Bu 10 günlük sürede çalışmadığı için uğradığı zararı bizden alabilir mi? Alırsa bunu kasko öder mi?
  • Standart pakettir değişiklik olmaz. Araç satılmadan iptal ettirilemez. Zeyilname ile plaka değişikliği vs yapılabilir.

• idemo kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok. Belediye otobüsleri falan istiyor bu bedeli ama hukuki yanını bilmiyorum.

• fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    İmm sigortası diye bir şey var. Ona bakabilirsiniz.
  • Herkes nasıl olacak diye düşünmüş de altınızda Doğan varken Bentley pert ettiyseniz büyük ihtimal toprak altındasınızdır, arkada kalanlar düşünsün siz niye düşünüyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

Standart pakettir değişiklik olmaz. Araç satılmadan iptal ettirilemez. Zeyilname ile plaka değişikliği vs yapılabilir.
    o zaman eski kaskosuz bir arabayla bmw'ye arkadan-yandan vurduk suçluyuz 100.000 lira hasar çıktı diyelim. Kalan 61.000 tl'yi cepten mi ödeyeceğiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr0742 -- 22 Ağustos 2019; 12:53:36 >
  • Kaskonuz yoksa evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

Kaskonuz yoksa evet.
    Çok teşekkürler. Neredeyse hiçbir lüks araç ciddi bir kazada 30'a 40'a toplanmaz. Kesin cepten ödenecek demek ki.
  • konu basligi manidar
    luks araca vurma
    vurma yanarsin da olabilir
  • EmreGLC kullanıcısına yanıt
    İşte bunun için kasko şart, sizin yerinize kaskonuz uğraşsın

• Öncelikle şahinle hiçbir aracı pert edemezsiniz. Şahinle bisiklete çarpsanız pert olan araç şahin olacaktır.

Bunun haricinde 4-5 dk. bayıltma özelliği olan ama öldürmeyen, sağlığa zarar vermeyen bir sprey (öyle bir şey varsa) taşımak faydalı olabilir. Kaza olur olmaz araçtan fırlayıp lüx araçtakini bayıltıp sonra da adam baygınken arabaya atlayıp oradan kaçmak en mantıklı yöntem olacaktır. Bayıltmaktaki amaç adamın bizim plakamızı alamaması.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.