Şimdi Ara

Lüx araca vurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ,fiyatların uçmasıyla artık sıfır lüx araç fiyatları 700 den başlar oldu cliolar bile 150 bin oldu .Diyelim bi şahin sürücüsü trafikte bentley ,ferrari ,aston martini gibi uçuk bir arabaya vurdu pert etti , bu durumda sigorta veya kasko ne kadarını karşılıyor ,karşılayamadığı durumda o kadar parayı nasıl tahsil edicekler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece sigorta ise sanırım 36 bin lirayı ödüyor. Gerisi sana kalmış.
    Kaskoda imm diye bir şey var. Sen belirliyorsun miktarı. Tabi sigortacın iyiyse o da seni uyarır. Benim kaskoda 400 ya da 500 bin. Allah kullanmayı nasip etmesin inşallah ancak 20-30 lira ancak fark ediyor. Sigortacınıza mutlaka sorun.
    Kasko da bu miktarı ödüyor. Eğer bu da yetmezse sigorta şirketleri senden bu parayı çatır çatır alıyor. O yüzden ferrari kovalayan transporter gibi videolar çekmeye niyetlenmeyin. Ya da ne güzel araçmış, gidip yakından bakayım demeyin. Lüks araç gördün mü kaçacaksın artık.
    https://www.youtube.com/watch?v=xkfYyf4jA9I

Temel bigün murat 124'le giderken arkadan ferrari nin birine çarpar
    adam iner:
    -ne yaptgını sanıyosun sen bu araba ne kadar pahalı biliyormusun
    temel:
    -abi affet frenleri tutmadı der
    neyse adam affeder biraz ilerler temel tekrar çarpar adam sinirle iner
    temel:
    -abi affet sen zenginsin ben fakirimm yapma der
    neyse adam yine affeder ilerde kırmzı ışkta temel tekrar arkadan çarpar adam sinerle levyeyi tam alıp inecekken temel arkadan seslenir
    -devam et abi benim ben
  • Ölene kadar ödeyeceksin işte, maaşının bir kısmı gider, taşınmazlarından haczi mümkün olanlar haczedilir satılır gibi gibi.

• Bi ara konusu vardı 300 bin tl ye kadar karşılıyorlar sanırım 300 bin tl üzeri hasarlar için belli bi paket alınıyordu bildiğüm kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 21 Ağustos 2019; 10:54:13 >
  • Poliçendeki hasar limiti kadarını kasko karşılar üstü konuşulur

• hayır bi bentley 900 bin tl normal bi vatandaş nası ödeyebilir bu kadar parayı

• Şahine yaşından dolayı kasko yapmazlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: hayrettin_79

hayır bi bentley 900 bin tl normal bi vatandaş nası ödeyebilir bu kadar parayı
    Bentley sahibi vuran kişiyi ölene kadar kendi kölesi yapar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim arabanın bir farı 18.000 lira. Konuyu okuduktan sonra gelip aracıma vursa biri sigortası bile yetmez. Kaskosu olmasa mahkemelerde uğraş dur.

• Eski araçlara kasko yapamıyorsun, zorunlu trafil sigortasının kapsamı sabit 36.000tl dir.

Kasko yapılabilir bir aracın varsa klozu neyse o kadar öder poliçede yazar 200.000tl ye kadar maddi hasarları karşılar vs parasını ödersen belli bir fark ile sınırsız sorumluluk yapılabilir.

Gelelim bir sigorta kaskonuz var ama sınırları aşan bir zarar söz konusu bu durumda ödemeyi aracın kendi kaskosu varsa o yapabilir kendi cebinden yaptırabilir. Size ya haksız fiilden tazminat davası açılır yada ilamsız icra takibi yapılır. Kısaca haciz vs bir şekilde tahsil ederler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece sigorta ise sanırım 36 bin lirayı ödüyor. Gerisi sana kalmış.
    Kaskoda imm diye bir şey var. Sen belirliyorsun miktarı. Tabi sigortacın iyiyse o da seni uyarır. Benim kaskoda 400 ya da 500 bin. Allah kullanmayı nasip etmesin inşallah ancak 20-30 lira ancak fark ediyor. Sigortacınıza mutlaka sorun.
    Kasko da bu miktarı ödüyor. Eğer bu da yetmezse sigorta şirketleri senden bu parayı çatır çatır alıyor. O yüzden ferrari kovalayan transporter gibi videolar çekmeye niyetlenmeyin. Ya da ne güzel araçmış, gidip yakından bakayım demeyin. Lüks araç gördün mü kaçacaksın artık.
    crocodile15youtube
    transporter vs ferrari
    https://www.youtube.com/watch?v=xkfYyf4jA9I

Temel bigün murat 124'le giderken arkadan ferrari nin birine çarpar
    adam iner:
    -ne yaptgını sanıyosun sen bu araba ne kadar pahalı biliyormusun
    temel:
    -abi affet frenleri tutmadı der
    neyse adam affeder biraz ilerler temel tekrar çarpar adam sinirle iner
    temel:
    -abi affet sen zenginsin ben fakirimm yapma der
    neyse adam yine affeder ilerde kırmzı ışkta temel tekrar arkadan çarpar adam sinerle levyeyi tam alıp inecekken temel arkadan seslenir
    -devam et abi benim ben

• Lüks bir arabaya vurmak yerine etraftaki dağ taş duvar ağaç gibi şeylere vurabilirsiniz.

Hatta yaya bile vurabilirsiniz. Belki daha az kan parası bir kaç sene mapus, Allah korusun...

Ülkemizin hali...

• EmreGLC kullanıcısına yanıt
    karsi tarafin kasko olsa sizin araca vursa onun kasko sizin araci karsilamaz ki

• cem1907 C kullanıcısına yanıt
    Kasko ve sigorta önce kusursuz tarafin hasarını öder.

• Trafik Sigortası Araç Başına Maddi Giderler 39.000 TL karşılar, üstünü kendi imkanlarınız ile karşılayacaksınız
  • Bu yüzden sigortacıya söyleyip 39bin TL olan maddi hasar karşılama tutarınnı 200-250bin TL yaptırın. Bentley ekstrem bir örnek ancak son kasa c serisi, bmw 3 serisi veya e kasa, 5 kasa araçlar deli para onlar bile sizi üzecek durumda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

karsi tarafin kasko olsa sizin araca vursa onun kasko sizin araci karsilamaz ki
    Kasko poliçesinin içeriğine bağlı aslında. Trafik sigortası limitinin aşılması durumunda belirli bir tutara kadarını karşılayacak madde eklenebiliyor poliçeye.

• Kasko veya trafik sigortası yaptırılırken poliçe hazırlanır değil mi ?

O poliçe süs niyetine hazırlanıp, size verilmiyor. Misal kaza anında sigorta şirketi maksimum ne kadar ödeme yapar ? bilgisine bu poliçelerden ulaşabilirsiniz :) .

• artık tum araclar luks oldu. arkadaslar sıgorta ıcın 35-40 bın tl cıvarı paralar yazmıs ubu dogruysa cok sacma o paraya ıkı far anca alınabılıyor
  • trafik sigortasının üstüne kaskoyu 250binliraya kadar cukarttim ordan sonra da denk gelirse artik ömür boyu o araca çalışırız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.