< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bentley sahibi vuran kişiyi ölene kadar kendi kölesi yapar.
|
Sadece sigorta ise sanırım 36 bin lirayı ödüyor. Gerisi sana kalmış.
Kaskoda imm diye bir şey var. Sen belirliyorsun miktarı. Tabi sigortacın iyiyse o da seni uyarır. Benim kaskoda 400 ya da 500 bin. Allah kullanmayı nasip etmesin inşallah ancak 20-30 lira ancak fark ediyor. Sigortacınıza mutlaka sorun. Kasko da bu miktarı ödüyor. Eğer bu da yetmezse sigorta şirketleri senden bu parayı çatır çatır alıyor. O yüzden ferrari kovalayan transporter gibi videolar çekmeye niyetlenmeyin. Ya da ne güzel araçmış, gidip yakından bakayım demeyin. Lüks araç gördün mü kaçacaksın artık. https://www.youtube.com/watch?v=xkfYyf4jA9I Temel bigün murat 124'le giderken arkadan ferrari nin birine çarpar adam iner: -ne yaptgını sanıyosun sen bu araba ne kadar pahalı biliyormusun temel: -abi affet frenleri tutmadı der neyse adam affeder biraz ilerler temel tekrar çarpar adam sinirle iner temel: -abi affet sen zenginsin ben fakirimm yapma der neyse adam yine affeder ilerde kırmzı ışkta temel tekrar arkadan çarpar adam sinerle levyeyi tam alıp inecekken temel arkadan seslenir -devam et abi benim ben |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 21 Ağustos 2019; 10:54:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|