Şimdi Ara

LVL 16 sos bow

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yaptıım çakallığa we aptallığa inanmicaksınz:

white tiger skin için avlanırkene baktım oyndan çok çakmıo gözken biri sos bow kullanıo..yaklastım arkadsaça işte fiatı nedri elşndekinn fln dedm adam 50k dedi tabi ben pazarlık edip 100k ya anlaştım
    baktım özellkleri fln ii 76-96 physc damage,126-156 mag.demage. ama bende bu sos piyasasını bilmediimden gittm 400k ya sattım kime sattımı bilmiorum çunku stalda bırakıp uyumuştum uyandıımda ???? hatası wardı yani kime sattımıda göermedm

• ben alpsde kaç gundur lvl 16 sos bow arıyom sana 1milyon verirdim
  • sos silahlar 1mden aşağı gitmez armorlarda 50kdan aşağı tabi lvl 16 ve üstüyse ben lvl 1ken 50kya sos blade aldım
  • ıfff yaa lvl 8 SOM swordu 250 k ya salladım para etmez diye çok üzüldüm çünkü sosu bile 1 m idi
  • banada lvl 21 veya 24 sos bow lasım server athens bilenlerni veya elinde olanların dikkatine!!!

nick:mehmetcik_tr ulasınıss...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dysentery

ıfff yaa lvl 8 SOM swordu 250 k ya salladım para etmez diye çok üzüldüm çünkü sosu bile 1 m idi

iyide arkadşım lvl 8 de kim 1m verir ki bir silaha?Öyle pahalı koyanlara bakma hepsinin elide kalıyor onlar.

Lvl 8 de sos u alıp ne yapacak zaten?KOlay lvl atlasa diyeceğim zaten 2-3 saat sonra rahat 14-15 oluyorsun

Sen gene iyi fiyata satmışsın.İnan bana kimse 1m e lvl 8 sos almaz
  • 8 lvl som sword cıktı bna da 150 k ya sattım degerını tam olarak bılmıodum bı baktım adam 1.2 me ya satıo bı ıkı saat sonra gıttım almıslar 1.2m ye halt ettım anlıycagınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    64+9 sosun spear ve 72+9 sword
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merak ediyorum sosun som ve sos niye bu kadar pahalı ne özelliği ve ne gibi bi faydası var acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: FurBlood

merak ediyorum sosun som ve sos niye bu kadar pahalı ne özelliği ve ne gibi bi faydası var acaba

sos +5 bir silaha/giysiye
    som +10 bir silaha/giysiye
    sosun +15 bir silaha/giysiye
    eşittir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.