arkadaşlar ben lw 50 yaptım asas ım 72 sikil point im var fakat asassin tranira gittigimde 2. meslegi acamıyorum ne yapmam gerekiyor acaba şu ana kadar ascık olan questleri yaptım legant lardan son 1 tane var onu yapamadım yubec olanı historileri yaptım ama ne yapmam gerekiyor çözemedim acıklayıcı yardım ederseniz sevinirim
house manager yeo mu ne vardı tam ismini hatırlamıyorum lvl 50 second job questini ondan alıcaksın
50 olduktan sonra Quest bölümünde bi Questin açılmasın lazım baya bi seri Quest oluyor... her job için farklı oldugunu söylemişler tam olarak bilemicem AssassinQuest ni... oQuest serisini tamamladıktan sonra ilk job u açtıgın yerde 2ndSecond job yazıyor oraya tıklayıp ordan seçimini yapabiliyorsun
2nd job promission (sanırım böleydi attım biraz ama) die bişiy olcak assasin trainer da onu seçip questlere başlarsın ... 4-5 quest dizisi şeklindedir zordur karışıktır (deildirde öle görünür) her job için farklıdır ve görevler bittiğinde sana bi tablet verir onla gider açtırırsın skilleri..
lw 50 olunca görev acılmadı arkadaşlar ben görevleri yaparak gidiyordum hep şimdi görev yok ne yapmam lazım kafayı cizdim
görev kendisi açılmıyo diye hatırlıyorum.. trainer veriyodu quest i ... elimde olsa girip bakardım ama pek mümkün deil ... sry =(