lwl 66 magmar karşılığında mewtwo vercek war mı? lütfen arkadaşlar çok lazım bi,liyorum kabul etmeyeceğinizi ama olsun gene sorucağım belki hayırsever çıkar
oldu canım başka derdin
quote:
Orjinalden alıntı: glavierman
oldu canım başka derdin
yenı gelenlere kıbar davranalım plss kardesım sana mewto vereen pek olmaz :) ama baska poke yardımında hepımız sana yardım edebılırız
kimse vermez boşuna umutlanma
quote:
Orjinalden alıntı: kurt59
quote:
Orjinalden alıntı: glavierman
oldu canım başka derdin
yenı gelenlere kıbar davranalım plss kardesım sana mewto vereen pek olmaz :) ama baska poke yardımında hepımız sana yardım edebılırız
evet pardon kardeş yeni olduğunu görmedim bi kaç tane daha d/s/g ezik verirsen ben verebilirim
Şakamısın Arkadaşım akşam akşam?
glavierman
KARDEŞ SANA E MAİL GÖNDERDİM ORDAKİLERDENDE WEREBİLİRİM AD OLARAK GÖNDERDİĞİM
KARDEŞ SANA E MAİL GÖNDERDİM ORDAKİLERDENDE WEREBİLİRİM AD OLARAK GÖNDERDİĞİM
kardeş ne emaili anlamadım sen d/s/g eiklerini trradeye koy ben baıkıyım söliim teklif ediyim ok
nickin ne?
matexa96 da sen nickini söle ve d/s/g ezik koy tradene
eqemen15 nick: onurmercimek trade de mewtwo var istediğin bişe at
helal olsun ali_mer.sen teklif atmasaydın ben vericektim hatta eqemen al sana accountumu pmliyim.
eqemen15 benim eziq ama ben bıraktım yarısını arkiye verdi istersen verebilirim ama trade de diil istersen bana pm(özel mesaj)at tmm mı hiç sorun diil ne verirsen ver istersen eziq ötesi ver önemli diil tabi istersen blmm ama sana bağlı pm ile söylersin tradeye atarım ok
Bana Mew Lazım Accountunu PMLe :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme