Şimdi Ara

LYS 1 e girdim Lys 2 ye girmedim Mf 4 puanım 90 puan hesaplanmamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lys 1 sınavına girdim istediğim neti net robotlarından hesablayın yetiyordu fakat çok şaşırdım barajı bile geçememişim şimdi burdan sorun olan şey benim lys 2 para yatırmamam mı yoksa yatırıp belli birnet yapmam mı lazım? Yani parayı yatırıp boş bıraksam kagıdı o zaman puanım eksilir mi?

2012 de hem lys 1 hem lys 2 girdim lys 2 de 0,5 netim vardı yani tam olarak bir tane bile dogru yoktu fakat o zaman dogru hesaplanmıştı mf 4 puanı şimdi çelişkide kaldım sadece parayı yatırmak mı yok 1 net dahil olarak yapmak mı bu konulara hakim olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nıcolas benayun -- 3 Temmuz 2013; 17:57:34 >

• Geçen sene oldu bu olay artık alanında tüm sınavlara girmezsen (mesela mf puanlarının hesaplanması için hem mat hem fene girmelisin) standart puan gelmiyor (100 civarı) 140 puanı da geçemediğinden puan hesaplanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmesen

Geçen sene oldu bu olay artık alanında tüm sınavlara girmezsen (mesela mf puanlarının hesaplanması için hem mat hem fene girmelisin) standart puan gelmiyor (100 civarı) 140 puanı da geçemediğinden puan hesaplanmıyor

Puanım hesaplanmış 164 küsür fakat 280 civarı mf 4 olması lazım yani sorum lys 2 girmediğim için olduğu kesin fakat yapmadığım 1 net buna dahil mi yoksa sadece para yatırmadığım için mi kesildi ben bunu soruyorum.
  • bence bunu ösym'ye sor ben edebiyat sınavına girmediğim halde tm puanım geldi(sayısalım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: drixer

bence bunu ösym'ye sor ben edebiyat sınavına girmediğim halde tm puanım geldi(sayısalım)

Puan geliyor onda sıkıntı yok ama eksik hesaplanıyor öyle böyle değil 90 paun eksik resmen bunun lys 2 ye girmediğim için olduğunu biliyorum ama bu lys 2 de net yapmam lazım mı onu soruyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.