Şimdi Ara

lys 1 soru kitapçık numarasını işaretlemedim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lys 1 den çıktıktan sonra evde cevaplara baktım bir anda aklıma geldi ve geometri soru kitapçık numarasını işaretlediğimi hatırlamıyorum...Muhtemelende işaretlemedim..Ösym ye dilekçe falan göndersem çözerler mi?Ayrıca görevli barkotu alıp yapıştırdı..Görevlinin herkesin optiğini kontrol etmesi gerekmiyormu?

• arkadaşlar lütfen bilen biri cevap versin?????
  • bisey olmaz kod var cünkü
  • eminmisin kardesim..?
  • Sorun olabilir ya çünkü kitapçık arkası açıklamalarında yazıyor o durum . rahatlatmak isterdim ama problem olabilir . peşinden git derim dediğin gibi dilekçeyle falan
  • La geoyu adam optigi alırken farkettim kodlamadigimi ama izin verdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın dilekçe göndercem dershane rehberlikçimizle birlikte..Oda kod falan var dedı bişey olmayacağını ve yinede dilekçe gönderelim dedi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sıkıntı yok gözetmenler unutulan imzaları kendileri sizinkine benzer şekilde atıyolrar içiniz rahat olsun
  • Herkesin kitapcik numarasi farkli yazmadiysan okunmaz geometri sonucunda cikmaz ama gorevlinin verdikten sonra kontrol etmesi gerekirdi arkadasim ayrica kitapcigi alir almaz ilk kitapcik numarasini kodlamalisin bidahakine unutma sakin

• Beyler başka bu tür konuda bilgisi olan varsa cevap yazabilir...Dilekçeyle acaba kesin hallolur mu ki??Fene çalışacam konsntre olamıyorum..Eğer hallolamıyacaksada bu kodu niye yapıştırıyoruz..???Ne anlamı var o zaman???????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: EBvulves

Soru kitapçık numarası dediğin şu kitapçığın kapağında kocaman yazan sayılar mı? 90... bir şey o mu?

evet onu işaretlediğimi hatırlamıyorum::belkide o anki heyecan ve stresten hatırlamıyorum..Benim amacım işi olasılıklara bırakmamak..
  • Hocam barkod var ya sıkıntı olmaz muhtemelen ama sen peşini bırakma yine de.
  • Arkadaşlar herkese gönülden teşkkür ederim..Eğer bir gelişme olursa konuyu açıp sizleri haberdar edicemmm
  • büyük ihtimal sıkıntı olmaz yine de sen bi telefon aç sor...
  • barkodda kitapçık türüde yazıyor diye biliyorum ama optik form okunuyor. dilekçeyi 3 gün içinde göndermenizde fayda vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyupppppp

Arkadaşlar lys 1 den çıktıktan sonra evde cevaplara baktım bir anda aklıma geldi ve geometri soru kitapçık numarasını işaretlediğimi hatırlamıyorum...Muhtemelende işaretlemedim..Ösym ye dilekçe falan göndersem çözerler mi?Ayrıca görevli barkotu alıp yapıştırdı..Görevlinin herkesin optiğini kontrol etmesi gerekmiyormu?

Kardeşim bende işaretlemedim galiba şimdi farkettim sen ne yaptın halloldu mu ?

• Upppp arkadaşlar yardımcı olacak kimse yok mu ???

• Geçmiş olsun kardeşim işin çok zor ,sen yinede yarın ÖSYM ara yetkili birisinden bilgi al.
  • Hocam ne oldu durum

• quote:

Orijinalden alıntı: Karaj

bisey olmaz kod var cünkü

Hocam kitapçık nunarası olmadan nasıl olacak ki ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.