Şimdi Ara

Lys-4 Sınavı Hakkındaki Görüşlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sözel sınavından yeni çıkmış ve sınav öncesi hiç çalışmamış bir eşit ağırlıkçı olarak taze taze yorumlayayım.
    tarih:çok çerez sorular vardı ama çerez sorular kadar sağlam bilgi isteyen sorular da vardı. benim düşünceme göre kolaydı. 18 dakikada 44 soruyu bitirdim ve kalan dakikalarımı sınıftaki kızları keserek geçirdim.(biriyle çıkışta tanıştık,numarasını aldım akabinde babası geldi.ucuz kurtuldum)

coğrafya:bir iki soru haricinde gerçekten çok basitti.14 soru 5-6 dakika sürdü.kalan dakikalarda saati izledim.

felsefe ve din kültürü: burda biraz sıçmış olabilirim çünkü ilk kez gördüğüm terimler vardı.çocuğun altına işemediği günler güneş çizme olayını annem bana uzun bir süre uygulamıştı.7 yaşıma kadar her gece altıma işediğim rivayet edilir.sanırım sorunun cevabi bilişsel bişeydi. neyse din kültürü açıkcası basitti.tek emin olmadığım soru kuranın çevirisini kim yaptı sorusuydu. bu bölümde de 32 soru yaklaşık 17-18 dakikamı aldı. kalan dakikalarda kesiştiğim kızın çıkmasını bekledim.18 dakika kala birlikte çıktık. yani ben arkasından çıktım daha doğrusu.

bu şekil bir sınavdı işte. bakalım aynı bağlamda bi yorumu yarın matematik sınavından sonra da girebilecek miyim.

Not:ekşi sözlük hesabımdan da sözlükte paylaştım.

• Çeviriyi Atatürk bizzat hamdi yazir a cevirtti diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Çeviriyi Atatürk bizzat hamdi yazir a cevirtti diye biliyorum.

elmalili hamdiye cevirtti evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sayısalcıyım öylesine girdim felsefede zorlandım tuvaletim gelince çıkmak zorunda kaldım tarih ve coğrafya kolay geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyorum ben bu yazıyı bi' yerden okudum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.