Şimdi Ara

Lys 5 nasıl hazırlanmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2015 haziranda liseden mezun oldum dil bölümü okudum lisede ve şuan hiçbirşey bilmiyorum desem yeridir ygs'den barajı geçtim ve lys-5 e girdim ama sonuç hüsran ancak rusça - yunanca - arnavutça - boşnakça gibi dilleri tutturabildim şuan aklım başıma geldi ve tekrar hazırlamak istiyorum ama dediğim gibi gerçekten vasat durumdayım ingilizce konusunda sadece kelime konusunda biraz iyiyim grammer falan hiç yok siz değerli abilerim , kardeşlerim bana nerden başlamam hangi kaynakları edinmem gerektiğini yani kısacası deneyimli olan birilerinin yardımlarını bekliyorum hepinize şimdiden teşekkür ederim.

• yardımcı olucak birileri yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: miracacar

yardımcı olucak birileri yok mu ?

Grammar zaten 1 2 aylık is. Dil bölümü bitirip grammarin nasıl 0 oluyor onu anlamadım ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

quote:

Orijinalden alıntı: miracacar

yardımcı olucak birileri yok mu ?

Grammar zaten 1 2 aylık is. Dil bölümü bitirip grammarin nasıl 0 oluyor onu anlamadım ben.

kötü bir anadolu lisesiydi benimkisi öğretmenler hep serbest bıraktı sınıf 9 kişiydi ders işlemiyordu çoğu zaman sohbet ediyorduk sınıf öğretmeni ve haftada 10 saat olunca ingilizce öğretmenimi haliyle hevesimizi kaybettik ve birşeyler öğrenemedik mezun olduk gittik ben sizden nasıl öğrenemedim ya ah vah için yardım istemiyorum artık nasıl öğrenebilirim diye yardım istiyorum boş konuşmanın lüzumu yok değil mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.