Şimdi Ara

LYS-5 TERCİH YARDIMLAŞMA ( ANA KONU ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
4
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevap icin tesekkürler. 2013 sıralaması 164-puanı 522ymis 2014'te puan 500'e düsmüs ama sıralama 150'de. Umarım tutar bu sene de :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • walkerelf kullanıcısına yanıt
    Puana pek bakma kardeşim. Yine o civarda oynar, inşallah istediğin gibi olur. :) Rica ederim. Yardımcı olmamı istediğin başka bir konu varsa yardımcı olmaktan memnun olurum. :)
  • Merhaba hocam lys1 de sıralamam 5167 ve puanım 425 dokuz eylül ingilizce öğretmenliği istiyorum geçen sene 438 puanla ve 3960 sıralamayla kapatmış gelme ihtimali var mıdır?
  • Beyler 1782 siralama en iyi uniler hangileridir Istanbul/Ankara yazabilecegim? Ingiliz Dili ve Edebiyati icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Primarch -- 1 Temmuz 2015; 16:05:37 >
  • attilathehun15 A kullanıcısına yanıt
    Biraz sıkıntılı gibi duruyor kardeşim. Ondan önceki yıl 3150 ile kapatmış sonraki yıl dediğin gibi 3960'a inmiş. Öğretmenlik olduğu için belki o kadar oynamayabilir. Çok tercih edilen bir bölüm bir de bu ek puanlı sıralama vs. olay olunca karışıyor orda işler. Öğretmenliğe yerleşen arkadaşımız varsa bir de o yorum yapsın. Emin olamıyorum çünkü.
  • dil-1 353 puan 15059 başarı sırası. bir yerlere girebilir miyim çok kötü geldi 8-9 bin yaparım diyordum ama 2 katı geldi neredeyse 15binle nereye gidebilirim öğretmenlik zor biliyorum ingiliz dili ve edebiyatı nereler olabilir sizce ?
  • MSarikoc03 M kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam ilginiz için bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim.
  • 4511 sıralama Dokuz eylül ve ya Gazi ing öğretmenliği gelir mi ? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeynepsiro kullanıcısına yanıt
    Geçen yılki tercih kılavuzuna göre Dokuz Eylül ve Gazi yaklaşık aynı sıralarda almış. Bu yıla göre hangi sıralarda aldığını da söyleyebilirsen ona göre yorum yapmaya çalışalım kardeşim. Bu yılın tercih kılavuzuna ulaşamıyorum ben şuan maalesef. Biraz önceki arkadaşa da dediğim gibi öğretmenlikler ne kadar oynar eder tam kestiremiyorum.
  • White Buffalo -- Bu yılın tercih kılavuzuna ulaşamadığımdan şurası olur şöyle gelir diyemiyorum kardeşim maalesef. PC'de sıkıntı yaşıyorum.

attilathehun15 - Sen sağol kardeşim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
  • Geçen sene 5200 ile alan ege üniversitesi ing edebiyatı bu sene 7973 . Olan beni alır mı ? Birde ilk tercih ile diğerleri arasındaki farkı anlatabilir misiniz ?

• Dil 3 sıralamam 23.460
    İstediğim bölümler sırasıyla ;
    1)20.000
    2)20.800
    3)26.700
    Şansım nedir arkadaslar?

• MSarikoc03 M kullanıcısına yanıt
    Dokuz Eylül 3960 Gazi 4110 ben 4511 :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum arkadaşlar, cevap veremediğim arkadaşlara en kısa sürede cevap vermeye çalışıcam. Yoğunum biraz. PM gönderirseniz kesin geri dönüş yaparım burdan bazen kaynayan mesajlar oluyor.
  • hocam dil-1 15052 yani 15bin kaç bine kadar girme şansım çok ?
  • White Buffalo kullanıcısına yanıt
    Üniversiteye bağlı diyebiliriz kardeşim. Kim tercih edecek vs. değişir o. Bir bölüm belirtirsen önceki yıllarına bakarak tahmin yürütebiliriz. Kesin bir şey söylemek zor :)
  • Abi benim puan 424 sıralama 5200 anadolu ing öğretmenliği istiyorum geçen sene 429 4900 ile almış gelme olasılığı az mi çok mu sizce

• Sakarya Üniversitesi Çeviribilim nasıl?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Selam arkadaşlar. Dil1 sıralamam 7900. Arada derede bir sıralama o yüzden iyi üniversiteler en son 5000 civarı, ya da 6000. Antalya'dayım. İngilizce öğretmenliği yazacağım. Sıralamamla ilgili en iyi yerler Çanakkale ve eğer tutarsa Balıkesir gibi görünüyor. Bunların dışında Antalya'ya yakın yerleri; Muğla, Isparta, Burdur, Denizli, Mersin'i düşünüyorum. Çanakkale ve Balıkesir'i kesinlikle tutturduğumu farzedersek -diğerleri zaten çok rahat tutuyor gibi görünüyor- bu illerden hangisine gitmemi önerirsiniz? Çanakkale'deki okul sana yakın o diğer okullardan daha iyidir, tutarsa oraya git mi dersiniz yoksa hepsi aşağı yukarı aynıdır, uzağa gitmene gerek yok yakında kal mı dersiniz? Çok az fikrim var, bu yüzden her türlü önerinize ihtiyacım var. Şimdiden hepinize teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.