Şimdi Ara

LYS-5 TERCİH YARDIMLAŞMA ( ANA KONU ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
4
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lordoski12 -- Gelmesi muhtemel kardeşim. Gerçi öğretmenlik o kadar oynar mı tam bilemiyorum. Önceki yıllara bakma imkanın oldu mu?

Y. -- Maalesef bilgim yok kardeşim.
  • benimde sıralamam 4463.anadolu öğretmenlik kesin gibi duruyor ama inşallah gazi olur.sen ne düşünüyorsun hocam ?
  • Dokuz eylül amerikan kültür ve edebiyatı hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyz123abc

Selam arkadaşlar. Dil1 sıralamam 7900. Arada derede bir sıralama o yüzden iyi üniversiteler en son 5000 civarı, ya da 6000. Antalya'dayım. İngilizce öğretmenliği yazacağım. Sıralamamla ilgili en iyi yerler Çanakkale ve eğer tutarsa Balıkesir gibi görünüyor. Bunların dışında Antalya'ya yakın yerleri; Muğla, Isparta, Burdur, Denizli, Mersin'i düşünüyorum. Çanakkale ve Balıkesir'i kesinlikle tutturduğumu farzedersek -diğerleri zaten çok rahat tutuyor gibi görünüyor- bu illerden hangisine gitmemi önerirsiniz? Çanakkale'deki okul sana yakın o diğer okullardan daha iyidir, tutarsa oraya git mi dersiniz yoksa hepsi aşağı yukarı aynıdır, uzağa gitmene gerek yok yakında kal mı dersiniz? Çok az fikrim var, bu yüzden her türlü önerinize ihtiyacım var. Şimdiden hepinize teşekkürler.

Düzgün bir üniversitede okumak istiyorsan Çanakkale, lise gibi bir üniversitede okumak istiyorsan Balıkesir. (Balıkesir'in eğitim kadrosu da Çanakkale'ye göre zayıf)

• Bu Almanca Tercümanlıkların kontenjanlarına noldu yahu hepsi 20 şer düşmüş tam da bizim tercih yapacağımız yıl kontenjanlar düşer
  • bu sene başarı sıralamaları yükselir mi yani 30dan alan üni 35 40 gibi her sene artmış bende tam sınırdayım 2 k yükselse girecem hayırlısı
  • arkadaslar bilkent tam bursu ingiliz dili ve edebiyati mi yoksa hacettepe mutercim tercumanlikmi?ikisininde taban 1600 civari fikirlerinizi acigim
  • 226 k dayım 232 k lık yer gelir mi sizce kontenjanlar 62 den 42 ye inmiş ?? (elazığ 2.öğretim mf4 ten dediğim yer )
  • quote:

Orijinalden alıntı: youknownothing jonsnow

arkadaslar bilkent tam bursu ingiliz dili ve edebiyati mi yoksa hacettepe mutercim tercumanlikmi?ikisininde taban 1600 civari fikirlerinizi acigim

tercümanlık daha mantıklı duruyor bence
  • dil-1 puan 456 sıralama 2241. Napsam sizce?
    marmara tercümanlık tutar mı yoksa marmara ing öğretmenliği yazacam alta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fod -- 14 Temmuz 2015; 9:08:52 >
  • İki tercih yaptım, Boğaziçi Çeviribilim ve Boğaziçi İ.D.E. Sıralamam 677, açıkta kalır mıyım, dilbilimi eklemeli miyim (garanti olsun diye de yazmak istemiyorum aslında istediğim bir bölüm değil)
  • etem1907 -- Sıralamasını da belirtirsen çok memnun olurum kardeşim. :)

youknownothing jonsnow -- Bizim fikrimizden çok o kısımda senin seçim yapman gerekir kardeşim. İDE'de yorumlama vs. edebiyat üzerinden gideceksin. Mütterde dil üzerinden nasıl çeviri yapılır yolunu yordamını öğreneceksin. Farklı alanlar :)

LucasHood - LYS-5 / DİL-1 Puanı üzerine yardımcı olmaya çalışıyoruz kardeşim.

Kagrenac -- Üniversitenin adı için dil bilim yazma bence. İstiyorsan diğer ünilerdeki ide ve mütterlere yönel açıkta kalmamak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSarikoc03

etem1907 -- Sıralamasını da belirtirsen çok memnun olurum kardeşim. :)

youknownothing jonsnow -- Bizim fikrimizden çok o kısımda senin seçim yapman gerekir kardeşim. İDE'de yorumlama vs. edebiyat üzerinden gideceksin. Mütterde dil üzerinden nasıl çeviri yapılır yolunu yordamını öğreneceksin. Farklı alanlar :)

LucasHood - LYS-5 / DİL-1 Puanı üzerine yardımcı olmaya çalışıyoruz kardeşim.

Kagrenac -- Üniversitenin adı için dil bilim yazma bence. İstiyorsan diğer ünilerdeki ide ve mütterlere yönel açıkta kalmamak için.

4463 yukarida da yazmistim ama görmedim herhalde hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bölüm sıralamasını kast etmiştim kardeşim :D
  • quote:

Bölüm sıralamasını kast etmiştim kardeşim :D

4100 arada yaklaşık 300 kişi var.geçen sene 700 kişi gerilemiş sıralama.olursa iyi olur olmazsa anadoluda süper üniymiş
  • Hadi hayırlısı o zaman :) Bana da olur gibi geliyor. Bu yıl da yine YGS zormuş sanırsam. Oynar diyorlar. Geçen yıl İDE 2900lerden 3800lere inmişti.

İmkansız bir şey değil. Umarım istediğin gibi olur kardeşim :)
  • quote:

Hadi hayırlısı o zaman :) Bana da olur gibi geliyor. Bu yıl da yine YGS zormuş sanırsam. Oynar diyorlar. Geçen yıl İDE 2900lerden 3800lere inmişti.

İmkansız bir şey değil. Umarım istediğin gibi olur kardeşim :)

çok teşekkür ediyorum :)) bana kalsa İÜ İngiliz dil ve edebiyatı yazardım senin gibi hocam ama işte babam öğretmen olunca tutturdu banada öğretmenlik yaz diye
  • İçinde varsa İDE derim. Severek yapacaksan öğretmenliğe git kardeşim daha sonra işkence olmasın. İDE'de kendini daha çok geliştirebilirsin bence :) Yine de aklını karıştırmak gibi olmasın karar senin :)
  • ÇOMÜ İngilizce Öğretmenliğine yerleştim bu sene. Kazanan başka arkadaşlar varsa irtibata geçelim birbirimizle, ilk sene için iyi olur yabancılık çekmeyiz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.