Şimdi Ara

Lys'de 10-15k 'ya çekebilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaşlar ygs2 puan türünde 382 puan ile 41 bininci oldum tıp istiyorum lys ile 10-15 k'ya çekebilir miyim ? lütfen cevap yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musicman8 -- 30 Mart 2014; 18:21:02 >

• up up
  • Çekilebilir. Ama şunu unutma herkes LYS'de yukarı çekmeyi hedefliyor, forum LYS'de yukarı çekme konularıyla dolu. İyi çalışman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expl0s1ve -- 30 Mart 2014; 18:41:55 >
  • Saglik istiyosan cok saglam kimya biyo yapacan baska sekilde olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beklediğimden 20k düşük sıralama geldi. Biyo ve kimyadan 1y veya fulle yakın yapacağımı düşünüyorum ygs de fen 8 y 7si fizik
  • ++
  • Bende ayni durumdayim 39k da ben yaptim fen derslerim iyi beni mahveden mat oldu(20net var).

Insallah bu sefer lys de fenden zorlarda yukari cekme sansimiz artar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NETLERLE KAÇ K OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10 15 de çok ya hedefin 17 olsun bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • frood F kullanıcısına yanıt
    inşallah, zor gibi görünüyo ama başarmış kişiler var
  • Evet çekebilirsin 382 aldım demişsin bunu 460 a çekmen lazım lys 70/30 oranı vardır yani siz lys de her 30puan aldığınızda lys niz ygs niz 70 puan yükselir sonunda diploma kisacasi okulunuz 45 veriyorsa 415 lazim siza 382 yi 415 yapmak için lys sen 430 almaniz yeterlidir tabi alan derslerine yüklenip 460 i asirada bilisinz

• ayas71 A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam, motivasyonum yükseldi
  • 8 puan 6 bin oynatmış

• +++
  • musicman8 M kullanıcısına yanıt
    http://img493.yukle.tc/image.php?id=5810image.jpg

http://img493.yukle.tc/image.php?id=2882image.jpg

Kardeşim aynı durumdayız harfi harfine. 42 bindeyim. 15-20 bin arası bekliyordum. Umudunu yitirme. Bu örnekleri konunun başına ekle

• quote:

Orijinalden alıntı: musicman8

inşallah, zor gibi görünüyo ama başarmış kişiler var

50kdan 16kya çeken varsa sen hayli hayli çekersin. ama bu kişinin matematik ve geometrisi de çok iyiydi.
  • en yakın zamanda ekleyeceğim, yeterince çalıştığımız takdirde basaracagimizı düşünüyorum zaten önümüzde tm'ciler veya geçen sene kazanıp da bu sene prestij için giren başarılı öğrenciler de mevcut onlar ayıklandigi takdirde kemik sıralamamız 40k 'ların üzerinde olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musicman8 -- 3 Nisan 2014; 18:49:53 >
  • inşallah hocam dediğiniz gibi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musicman8 -- 3 Nisan 2014; 18:55:36 >
  • Ben 40 bin kusürdan, 18. binlere çekmiştim ama Kimya biraz tökezletti beni.

Yapabilirsin...Tercih yapmayıp, öylesine giren başarılı öğrenciler de mevcut.Yani benim 2 arkadaşim bu yıl YGS de, 3.000 ler de. İkisi de ODTÜ öğrencisi ve başka bir yeri tercih edeceklerini sanmıyorum.
  • Sinava basvuran kisi sayisi senin dededigin
    gireb sayisi 1.975

• musicman8 M kullanıcısına yanıt
    Bence çekersin okul puanını söylersen alman gereken yaklaşık puanı söyleyeblirim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.