Şimdi Ara

LYs de ezberci mi kazanır mantıkçı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• arkadaşlar her şeyi mantığıyla öğrendim, hiçbir şeyi ezberlemedim. ama ygs de çöktüm. sizce lys de ezberci mi olmalıyım yoksa mantıkçılığa devam mı etmeliyim? hiçbir şey bilmeyen, sorgulamayan, sadece her şeyi ezberleyen zombilerden mi olmalıyım
  • Sinav ani mantigi onemli o yoksa gerisi bos .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl ygs'de mantık kazanır ezber kaybeder.

• sözelde neyin mantığı alayı ezber matematikte işler değişir ygs matematiği yapan çalışırsa lysyi coşturur
  • ezberi su gibi düşün mantığı nefes gibi . İkisi de olmadan yaşayamazsın dimi ? yani ikisi de lazım. formülleri zombi gibi ezberlicen mantık aramican ama yeri gelince bazı konularda mantığını anlayacan zaten formülü kendiliğinden gelir her şeyi ezberlemeye kalkarsan beynin almaz 3 ayda her şeyi mantıkla yapmaya çalışırsan formülsüz olmaz .

Özet: konusuna göre değişir ikisi de lazım.
  • edebiyat ezbercii. matematik2 hem ezber hem mantık.
  • La ne mantığı ezberle geç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızların lysde daha başarılı olduğuna bakılırsa ne yapman gerektiğini anladın sen...
  • bro fizikte eğer mantığını bilmeden gireceksen boşver girme o kadar ciddiyim

bir işin mantığını bilirsen her soruyu yaparsın
  • bide mantığını ezberle diyenler var. artık nasıl olcaksa o
  • Açıkçası mantık da lazım trigonometride formüller birbirinden turuyor bunu bilmeyen adam onlarca formülü çaresizce ezberler fakat bunun mantığını bilen kişi birkaç formulden diğerlerini cikarabilir üstelik böyle akılda tutması çok daha kolay oluyor. Ama gol gör ki edebiyat ve diğer derslerde ezberden başka şans yok tm ve ts için konuşuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ama ben MF ciler için sordum çünkü bende MF ciyim
  • Mantik denen seyi ogreniriz bu da ezbere girer. O yuzden mantigi kavramak da ezber yapmaktir aslinda. Kisaca mantigini ezberle.

• quote:

Orijinalden alıntı: unibodydesignn

Mantik denen seyi ogreniriz bu da ezbere girer. O yuzden mantigi kavramak da ezber yapmaktir aslinda. Kisaca mantigini ezberle.

aynen mantık dedigin şeyde ezber zaten.
    missal ygs de mantık sorularının bu kadar çok sorulacagını bilsek ona göre hazırlanır daha çok yapardık.
  • Ezber tek başına yetmez. Anca şöyle yeter, bitirmediğin soru bankası almaz, soru tiplerini yalayıp yutmuşsundur. Ama onun haricinde ikisi de olmak zorunda, ezbersiz lys mi çalışılır allasen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.