Sonuçlar için 2014 den iyi gelecek yaz bir yere 2-3 net ortalaması ekle forumda kral olursun. Ama 2014'den kötü gelecek dersen tü, kaka, troll damgası yiyorsun. 2014den iyi gelecek diyenlerin ısrar sebebi kesinlikle sıralamalarının kötü geleceğinden kaynaklı bana göre.
Bazıları mezun bazıları 12.sınıf ama 2014den kötü geldiği takdirde bu arkadaşlara mezun yolu yada istemediği bir bölüm/üni yolu gözüküyor demektir. Kimse 2014den kötü gelmesini yediremiyor içi içini yiyor biliyorum bu tayfayı.
Ancak sizlere tavsiyem kendinizi kandırmayın. 11 Temmuz'da çok sert girecektir o sonuç ekranı. Her şeye hazırlıklı olun. Her 2014den kötü gelir diyene troll hede hödö diye ağlamayın. Herkesin birbirinden bağımsız, farklı fikirleri var. 2014 den iyi gelir diye 40 tane konu açmanın mantığı nedir? Ösymye algı operasyonu mu yapıyorsunuz alüminyum?
Alakası yok.Mat netimi en kötü ihtimali düşünerek hesaplıyorum.2 net fazla yaptıysam ya da 2016dan 1 tık iyi gelse kurtarıyor.Ama 2014ten iyi gelecek.
+ bir milyon
2014 - 2016 arası dedim diye troll damgası yemiş birisi olarak, 11 temmuzda uplayacağım konu sayısı bir hayli fazla şimdiden. 14 gibi veya 14den iyi geleceğine o kadar büyük bir inanç var ki, bilmesem ben bile inanacam. Ancak en büyük ve kötü niyetli troll onlar. Umut verip yıkmak çok daha kötüdür diyorum anlamıyorlar.
beyaztişörtB
kullanıcısına yanıt
Ama 2016 kurtarmıyor değil mi Mr.2014den iyi gelir.
Al benden de o kadar. 11 temmuzda ağlayışlarını görmek istiyorum. Hatta bazıları ygsde olduğu gibi optiğim yanlış okunmuş len diyecektir. Tanrı o günleri bize göstersin.
XLTRN
kullanıcısına yanıt
Hocam amin demek istemiyorum. Gelmeyecek biliyorum ama 14 gibi veya çok çok az kötü gelse bende hedefime ulaşıyordum aslında. 14 gibi gelse onlar eğlense razıyım ama ilk defa bir idda yı kazanacağım için mutsuzum. Buruk sevinç tam olarak bu oluyor sanırım. Bundan dolayısıyla şu 14 gibi veya daha iyi geleceğine inananları hep uyarıyorum. Uyarıyorum ki, şimdiden alışan insan ne kadar fazla olursa, o gün yıkıma uğrayan insan sayısı o kadar az olur. Her zaman söylerim yine söylüyorum. Kötü niyetim olsaydı 2014-2015 arası gelecek diye konu açar, tonlarca dayanak bulmaya çalışırdım. Kendimin de yanacağını bildiğim halde 14 gibi gelemeyeceğini söylüyorum hep. Üzücü bir durup ama en azından kötü niyetli değil.
usta şimdi sınav sonuçlaı 2 parametre önemli 1.si soruların zorluğu,2.si katılımcıların yeterliliği.soruların zorluğu görecelidir ama matematik sınavının lys matematik testleri içinde ilk 2 sırada olur.kalite,eleyicilik,zor soru sayısı ,kolay soru sayısı,her şey iyiydi bir tek müfredat dışı sorular hariç.fizik testi eleyiciydi bence.ha zor muydu değildi. ortalama bir sınavdı belki içine 2 tane daha yorum sorusu atsalar çok iyi bir iş çıkardı ortaya ama yine güzeldi. biyoloji bence bilgi odaklıydı.yorum soruları daha çok azalmıştı ve o bağlamda yine eleyici olur.kimya kolaydı.hiçbir eleyiciliği yok. katılımcıların yeterliliğine gelecek olursak bence ygs sıralamalarına bakarak ufak bir yorum yapılabilir. oda şudur bence.genelde insanlar matematik testinde tökezledi ygsde.keza lysda de aynı sıkıntı yaşanmış gözüküyor.sınavın 80 soru olması ve ilk kez uygulanan bir durum oluşu yüksek oranda sıralamalara yansıyacaktır. 14 15 16 bilmem zira türkiye genelini yansıtmayan bir forumdayız ama 14ten iyi gelmesi ihtimal dahilinde olan ve olasılığı azımsanamayacak kadar yüksek olan bir durumdur.insanların kendini çok kaptırmış olmasında haklısın
Neden başkalarının üzülmesini istiyorsun ? 2016 gibi gelmesi seni kurtarıyor belliki , lysden sonra forumu hali bu işte .İyi geleceğine insanları inandırıp ümit verenler ne kadar kötü yapıyorsa iyi gelmeceğine inandırıp insanların içine sıkıntı verenler o kadar kötü yapıyor.Hakkımızda hayırlısı olsun , mezun senemdeyim ve Allaha şükür hala arkadaşlarımla konuşuyorum rakip gibi değil arkadaş gibi
leyls1
kullanıcısına yanıt
Başkalarının üzülmesini istesem böyle bir konu açmazdım. Amacım bu kişileri uyarıp kendilerini kaptırmamalarını sağlamak. Çünkü sonunda üzülecek olan yine bunlar. Ben de isterdim 2014den daha iyi gelmesini. Ancak mantıksal olarak baktığımda bana gerçekçi gelmiyor (inşallah gelir). Duygusal değil de mantıksal olarak bakmak gerekir. Ben kendimi 2 duruma da hazırladım.
Alakasi yok. 16 gibi gelsede ins istedigim yer geliyor ve diyorum ki
14 den iyi gelecek.
XLTRN
kullanıcısına yanıt
Yukarıda diyorsun ki "millet optik yanlış okunmuş diyecek ağlayacak vs.tanrı o günleri bize göstersin" sonra da kötü niyetli değilsin öyle mi?
troll listesi vardi arkadasi oraya alalim
XLTRN
kullanıcısına yanıt
Oyle olsaydi yukarda yazdiklarini yazmaman gerekirdi iyi niyetli degilsin bu cok belli , sen kendini diger secenege inandirdiysan kenarda gir depresyonuna herkesin tatilino zehir etmeye hakkin yok
Gerçekçi konuşana troll diyorsanız kabul trollüm.
11 Temmuz up gününde yerin hazır hocam,o gün de bunları diyebilecek misin bakalım?
quote:
Orijinalden alıntı: geekon
troll listesi vardi arkadasi oraya alalim
Hocam sildi adminler yaa..
1k bekliyorum 2014 den iyi gelecek tez çürütüldü konu kilit
XLTRN
kullanıcısına yanıt
Mazoşist misin ya yazdığın şeye bak ruhun çürümüş senin sınavın iyi gelse ne olur ağlayış görmek istiyormuş sonra sen ağlamayasın dünyanın binbir türlü hali var
11 temmuzda direk up liyorum konunu benimde 16 gelirse az cok istedigim meslek olucak gibi duruyo yani cokta 2014 e bel baglamadim ama kendi gorusum mf3 te 2014 mf4 de 2014 den bir tık( 😂) daha iyi gelecek ve bu arada baskalirinin uzulmesini tanri bzize gostersin diyecek kadar kotu bir insansin Allah islah etsin