Arkadaşlar öncelikle bunu neden yaptığımı açıklayayım malumunuz ÖSYM her sene farklı tipte sorular hazırlmaya başladı ve bu yıl bence öyle eskisi gibi Namık Kemal Ziya Paşa sorarak basite kaçmayacaktır.Tabiki oralardan soru gelecektir fakat herkesin yapabilecği tipte sorular olduğu için bizim için belirleyici olmayacaktır bu sene benim 3. girişim şu an Gazi Kamu da okuyorum hedefim hukuk fakültesi.Yani eğer benim gibi hedefi yüksek tutan birileri varsa bu sayfa çok işine yarayacak bu Eser yazarları piyasadaki bir çok kaynaktan çözemediğim sorulardan derledim aklınıza gelebilecek her yayın var neredeyse eğer başka arkadaşlar da katılmak isterlerse foruma yazabilirler ben başlıyorum.Kural : Çözemediğiniz Sorulardan olacak Çok temel bilgiler olmayacak örneğin Vatan Yahut Silistre Şair evlenmesi vb.
Beyaz Gölgeler-Celal Sahir Erozan Ben Deli Miyim?- Hüseyin Rahmi Gürpınar Anavatan-Ali Ekrem Bolayır Ordunun Defteri-Ali Ekrem Bolayır Pejmürde-Recaizade Mahmut Ekrem Evrak-ı Eyyam-Cenap Şahabettin Müntehabat-ı Eş'ar- Şinasi Odalar ve Sofalar -Sabri Esat Siyavuşgil Tunç Sesleri-Vasfi Mahir Kocatürk Havada Bulut Yok-Cevdet Kudret Solok Çanakkale İzleri-İbrahim Alaattin Gövsa Destursuz Bağa Girenler-Orhan Şaik Gökyay Erciyesten Kopan Çığ-Behçet Kemal Çağlar Türk'ün Şehnamesinden-Mithat Cemal Kuntay Bir Takım İnsanlar- Oktay Rıfat Horozcu Drina'da Son Gün-Faik Baysal Rezil Dünya-Faik Baysal Ihlamur Ağacı- Vüsat o Bener Bizim Köy-Mahmut Makal Radarın Anahtarı-Rıfat Ilgaz Mavi ve Kara -Sabahattin Eyüboğlu Yedi Çınar Yaylası-Kemal Tahir Çal Çoban Çal-Süleyman Nazif Ben de Çocuktum-Aziz Nesin Sarduvan-Faik Baysal Sancı Meydanı-Ülkü Tamer Allben Öyküleri-Ülkü Tamer Ruh-ı Bikayd-Tahsin Nahit Külller-Halide Nusret Zorlutuna Kızılcık Dalları-Reşat Nuri Güntekin Sevgili Arsız Ölüm-Latife Tekin Marquez-Latfe Tekin Yüzyıllık Yalnızlık-Latife Tekin Bacayı İndir Bacayı Kaldır-Sadri Ertem Gece-Bilge Karasu Kılavuz-Bilge Karasu Kafkas Kızı-Dursun Akçam Korsan Çıkmazı-Nezihe Meriç Tohum ve Toprak-Orhan Asena Kösem Sultan-Turan Oflazoğlu Dik Bayır-Abbas Sayar yokuşa akan Sular-Mustafa Kutlu İbrahim Efendi Konağı-Semih Ayverdi Sevdalinka -Ayşe Kulin Yürek Dede ile Padişah-Cahit Zarifoğlu Türk Masalları-Naki Tezel Küçük Ev-Cahide Uçuk Her Gece Bodrum-Selim İleri Küçük Beyler-Cenab Şahabettin Cumartesi Yalnızlığı-Selim İleri Suçumuz İnsan Olmak-Oktay Akbal Sinan-Turan Oflazoğlu Şeytanın Gör Dediği-Çetin Altan Denize Açılan Kapı-Rasim Özdenören Telli Kavak-Samim Kocagöz Paydos-Cevat Fehmi Başkurt Tezkiretüş-Şuara- Latifi İpekli Mednil-Sait Faik
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme