Şimdi Ara

LYS İÇİN DERSANEYİ BIRAKIYIMMI lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ygs de istediğimi alamadım 10k lık puanlar alırdım şimdi 30k dan kötü olmasın diye dua ediyorum sınavda mat başlamadığım için çok pişmanım düşünmekten ders çalışamıyorum artık açıklandıktan sonra çalışmayı düşünüyorum ikinci yılım butik bir dersaneye gidiyorum dersaneden ayrılmayı düşünüyorum hocalar iyi ama hedefi olmayan adamlarla ders dinleyemiyorum durumumuz pek iyi değil özel ders işi zor görünüyo sizce çalışabilir miyim neler yapabilirim lütfen yol gösterin umarım sonuçlarınız iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dersane çalışabilen adama ayak bağıdır

• Bende pek istemiyorum ama sorular falan olursa nasıl halledicem onu bilmiyorum

• Öncelikle herkese merhaba.Ben Kasim'dan beri birakmak istedigim dershaneyi ygsden sonra biraktim ve gunde 3 konu bitirip ciddi miktarda soru cozuyorum.Cok verimli oluyor.Konuy ygsden once actik.Buyrun buda linki.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=103558987&p=1#103558987

• Amansızdost kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler sorularını ne yapıyorsun teknofemmi bende cesaret edemiyorum ikilemdeyim bir tek biyolojici için duruyorum hatta adam izmir fen hocası çok iyi dersaneye verdiğim parayı özel derse harcamayı da düşünüyorum

• geçen yıl dershane+okul vardı vardı. bu yıl ikisi de yok bende..denemeler geçen yıla göre çok iyiydi ama sınav işte yapamadık buyuk ihtimal.sonuçlar açıklanmadan bende çalışamıyorum.pzt inşaallah start verecez.yoğun bi çalışma olacak gibi.dershaneyi bıkarsan bir whatsapp grubu kurulmalı sorular için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogimevzusinav

Çok teşekkürler sorularını ne yapıyorsun teknofemmi bende cesaret edemiyorum ikilemdeyim bir tek biyolojici için duruyorum hatta adam izmir fen hocası çok iyi dersaneye verdiğim parayı özel derse harcamayı da düşünüyorum

Sorulari fazla dert etmene gerek yok.Illaki çözdürmek istiyorum dersen etut merkezi,Whatsapp gruplari ve forum var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.