Bildirim
Lys Kayıtlar Başlıyor...Hala Sonuçlar Açıklanmadı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
lys kayıtları bitmeden ygs sonuçları açıklanacak. bir sınav yapacaklar ellerine yüzlerine bulaştırdılar.bu ne ya hergün sinirden çatlıyorum.açıklasınlarda ona göre hareket edelim. -
Sanmam kardeş. Sonuçlar açıklanırsa zaten düz mantık olarak davada iptal olmamışdır demektir. Lys başvuru sürelerini tahminimce uzatacaklar. -
sonuçları bence en geç pazartesi açıklarlar. davayı bekleyeceklerini sanmıyorum. zaten onlara göre onlar suçsuzlar, neden suçlu gibi davransınlar? dedikleri de sınav süreci aynen devam ediyor, bir şey değişmedi. -
sonuçları bırak .. biri çıksa deseki şu vakitte açıklanacak... çok kısa süre içinde değilde biri dese ki
25 inde saat 10.00 da açıklayacaz... sıkıntı burada... yeter artık dedirtiyorlar... -
Lys başvuruları daha ileri bir tarihe alınır.. Yada ÖSYM haftasonu sonuçları açıklayarak bizleri şaşırtır... -
Eğer lys kayıtlarını bir hafta daha ertelerlerse bu işte bir iş vardır demektir -
quote:
Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT
Eğer lys kayıtlarını bir hafta daha ertelerlerse bu işte bir iş vardır demektir
bu gidişle ertelenmeye aday gözüküyo:S -
arkadaşlar son haber zaten lys başvurularının ertelenceğin gebedir. 3 gün boyunca inceleme yapıcak polis matbaadan çıkmayıp e bu 3 gün süre zarfında zaten sonuçlarda açıklanamaz 25inde başlıor benim bildiğim lys başvuruları o zmnda ertelncektir. Ama şunu söyliyebilirim Arap Saçı ve gelmiş geçmiş en rezil yönetim ve de sınav oldu. -
ya sanırım yine bi konuda bi arkadaş ntvmsnbc den bi haber paylaşmıştı en geç 25ine kadar açıklanacaktır diye.
Polis 3 gün araştırma yapıcak yani 25inde falan biticek herhangi bişi çıkmazsa da hazırda bekletilen sonuç pazartesi açıklanacak bence -
%90 p.tesi açıklanır yarın açıklanmaz herlade + polis araştırma yapıyor bence p.tesi açıklanır. -
pazar günü basın açıklaması olmazsa pazarteside açıklanmaz -
aynen orasıda var hep unutuyoruz arkadaşlar ösym haber verir bence atıyorum yarın derler p.stei salı çarşamba açklanacak diye.. -
bankaya parayı ne zaman yatırıyoruz lys için bilen var mı? üniversitede okuyorum biraz uzak kaldım bu işlere o yüzden soruyorum -
biri cevap verirse minnettar kalırım teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: girerim
bankaya parayı ne zaman yatırıyoruz lys için bilen var mı? üniversitede okuyorum biraz uzak kaldım bu işlere o yüzden soruyorum
ODTÜ eee de okumaya devam et dostum. -
sıkıntılı bir durum yoksa (gerçi var ama onlara göre yoksa) tahminim 27 sinde açıklanır.Yada mayıs ilk haftasına sarkar.Pazartesi günü lys başvuru tarihi mayısın ikinci haftasına yani 9 mayıs gibi bir tarihe erteleneceği açıklanır diye tahmin ediyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: R00T3RR00R
quote:
Orijinalden alıntı: girerim
bankaya parayı ne zaman yatırıyoruz lys için bilen var mı? üniversitede okuyorum biraz uzak kaldım bu işlere o yüzden soruyorum
ODTÜ eee de okumaya devam et dostum.
sınava bi girip çıkalım da daha düşünecek baya zaman olacak:) -
quote:
Orijinalden alıntı: ceko1905.
sıkıntılı bir durum yoksa (gerçi var ama onlara göre yoksa) tahminim 27 sinde açıklanır.Yada mayıs ilk haftasına sarkar.Pazartesi günü lys başvuru tarihi mayısın ikinci haftasına yani 9 mayıs gibi bir tarihe erteleneceği açıklanır diye tahmin ediyorum.
sanırım 25-29 nisan arasıymış başvuru tarihi. p.tesinden yani 25inden önce açıklanma durumu kalmadı sanırım. peki 25inde bankaya gidip para yatırabiliyo muyuz sonuçlar açıklanmadan? hesaplar aktif olur mu? -
evet açıklayamadılar vallahi bravo ösym ye rezil ettiler bunca genci beddua okumak geçiyor içimden ya
Benzer içerikler
- bh3 polar mı apolar mı
- bilgi sarmal geometri zor mu
- tersi kendisine eşit olan fonksiyon
- ösym sonuç belgesi nasıl indirilir
- ip gerilmesi formülü
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X