Şimdi Ara

LYS Sakal Prosedürü ACİL ve ÖNEMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yarın mat geo oturumu var. bi sorum orucak bugün sosyal sınavıma giren varsa.

Kimliğimde fotoğrafım hafif sakallı 3 haftalık felan. Şuanki sakalım 4 hafta oldu (lise son öğrencisiyim). Uzunluğu 1 cm felan ama yüzümün her yerinde cıkıyo. sakalımı da kesmek istemiyorum ne yapsam kessem mi. sınava almama gibi bişey olur mu? bu arada sımava giriş belgemdeki resimde hiç sakal yok. ama sınava giderken kimlik de yanımıza alıyoruz sizce bişey derler mi

sakaldan muzdarip olmayalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drakula132 -- 15 Haziran 2013; 20:51:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende kesmek istemiyorum ama kesin diyorlar

• bizim mezun arkadaş top sakallı gidip girdi uzunduda

ama yinede kesin nolur nolmaz
  • Ya hayir kesinlikle alakasi yok benim girdigim yerde adam yuzume bakmadi baksa bile git kes de gel mi diyecek ?
    İsterseniz Zakk Wylde sakalıyla gidin

• ben kesmicem sakalla giricem sikinti olmaz rahat olun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs ye girdim hicde sorun olmadı benziyorsan sorun yok aga ne olur ne olmaz kes diyenler ezbere konusuyor bizim arkadas resminde uzun sac sakal yok suan 3 numara saçı ve uzun sakallari var rahat rahat girdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 14 Haziran 2014; 18:32:59 >
  • usta hiç değilse kısaltıp gitmekte fayda var ne olur ne olmaz uyuzun biri denk gelir sabah sabah fellik fellik berber aratır pazar günü bir de berberler açamıyor.

başarılar hepinize arslanlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kimliğim sakalsız, ösym fotoğrafım sakallı, sakallı gidecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeeZ

usta hiç değilse kısaltıp gitmekte fayda var ne olur ne olmaz uyuzun biri denk gelir sabah sabah fellik fellik berber aratır pazar günü bir de berberler açamıyor.

başarılar hepinize arslanlar

Her ihtimale karsi tiras köpüğü ve jiletinizi alin yanınıza

• aga niye her şeyi abartıyorsunuz?

isterseniz böyle gidin birşey olmaz
  • yahu kökü sizde değil mi niye riske atıyorsunuz anlamadım

• Ya koskoca evli barklı adamlar giriyor onlar napsın ,sana git kes diycekse ona da demesi lazım .Bi'şey olmaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakula132

arkadaşlar yarın mat geo oturumu var. bi sorum orucak bugün sosyal sınavıma giren varsa.

Kimliğimde fotoğrafım hafif sakallı 3 haftalık felan. Şuanki sakalım 4 hafta oldu (lise son öğrencisiyim). Uzunluğu 1 cm felan ama yüzümün her yerinde cıkıyo. sakalımı da kesmek istemiyorum ne yapsam kessem mi. sınava almama gibi bişey olur mu? bu arada sımava giriş belgemdeki resimde hiç sakal yok. ama sınava giderken kimlik de yanımıza alıyoruz sizce bişey derler mi

Ben solcu bıyığımla giricem. Bayada gür oldu

• sorun çıkmaz rahat ol daha sabah gördüm topsakallı giren kmlikte normal foto vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BNSF

aga niye her şeyi abartıyorsunuz?

isterseniz böyle gidin birşey olmaz

Guldurdun valla orada 50 yillikuzatilmis sakal var :)

• sosyal sınavına sakalımla girdim hiçbir sorun çıkmadı bugün kimlikte sakalsız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

quote:

Orijinalden alıntı: drakula132

arkadaşlar yarın mat geo oturumu var. bi sorum orucak bugün sosyal sınavıma giren varsa.

Ben solcu bıyığımla giricem. Bayada gür oldu

Hocam jilet mi kullaniyorsun makine mi bende solcu biyigi olmuyor cemaatci gibiyim simdi sakaldan yuzum gorunmuyo

• DevilCatacomb D kullanıcısına yanıt
    sakalı daha uzun sanıyordum da umduğumdan kısa çıktı neyseki vücuttan kazanıyor
  • Ygsde kesmedim girdim şuan aynı şekilde gidicem ve giricem.Fotoğraftayken 12. sınıfdım ve süttüm sakal saç yoktu.Şuan saçlar uzun,sakalda var ve giriyorusunuz sorun olmuyor.
  • bugün sıkıntı olmadı bende
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.