Şimdi Ara

LYS TAVSİYELERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
38
Favori
2.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam fizik için karaağaç fasikülleri güvender ve meb , Biyoloji içinse konu çalışmak için meb soru bankası için final fem esen palme gayet iyidir :) Çalışma metodu dersek de fizikte çok konu var sözel kısımlara ağırlık verip ezberden çok konuyu kavramaya çalış gerekirse aç konuyla alakalı belgesel izle misal atom altı parçacıkları kitaptan okumaktan on kat daha akılda kalıcı olur :) Biyoloji için de bol deneme bol konu tekrarı soru bankası çözerken her konudan bir test çöz konu bitire bitire gitme misal sürekli tekrar etmiş olursun
  • dershane ye gittin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozenc70

Matematik için kitap ; Karekök en başta , Zafer iyidir , Birey C fena değil , Birey B beyaz olanı ben çok kullandım şiddetle tavsiye ederim hocam :)
    Geometri için ; O kadar iddialı öneremem ama Birey B ve Birey C yi hakkıyla çözen biri fuller , analitik için de birey ya da karekökü önerebilirim yine
    Fizik ; Karaağaç fasikülleri ,Meb kitabı , Güvender SB yani fizik için özetle yorum sorusu ne kadar çoksa onu alın sonra bozunma sabiti neydi diye düşünüyorsunuz sınav anında :D
    Kimya ; Açık ara palme derim , ösym de çok zorlamıyor zaten kimyada
    Biyoloji ; Bol konu çalışma bol deneme direk kaynak öneririsem Final ,Fem,Palme,Esen çok iyi kaynaklar ama eeen iyi biyoloji kaynağı benim gördüklerim içinden kesinlikle Bilfendir hocam :)

fizikte konu anlatım ne öneriyorsun ?

• Fizik için konu anlatım; Karaağaç , meb
    soru bankası ; Karaağaç , güvender,Odtü lys soru bankası da fena değildi
    deneme ; dengeler güzel , nihat bilgin iyidir hocam :) sen bulduğunu çöz yine de

Mat için Birey B , Birey C ,Karekök,Eksen Baba testler, Zafer çözdüm hocam deneme olarak apotemi, üç dört beş, palme çözdüm

Biyolojide başta bilfen sonra tanınmış yayınların hepsinin iyidir :)
  • Karaağaçlar zaten konu anlatım da içeriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteBlackie

Karaağaçlar zaten konu anlatım da içeriyo

karaağaç için çok işlemli diye duydum
  • Bıraz öyle o yüzden lys için daha uygun bence ayriyetten bu saatten sonra yetişir mi bilmem 14 fasikül aslında yetişirde daha kısa sürede halletmen bence daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteBlackie

Bıraz öyle o yüzden lys için daha uygun bence ayriyetten bu saatten sonra yetişir mi bilmem 14 fasikül aslında yetişirde daha kısa sürede halletmen bence daha iyi olur

karaağaç almam ben hem yetişir niye yetişmesin ben mezunum ...
  • kendini yorma ciğerim ya olur gider senden önemli değil sınav :)
  • Yok hocam hayatımda hiç kurs dershaneye falan gitmedim ayrı bir özel ders de almadım tek olmadığın çalışma vakit kaybıdır bana göre .)
  • karaağaç, palme ygs ve simetri ygs aldım fizik için. lys için ne alayım ?
  • ilkokulda derslerin nasıldı
  • yukarıda da yazdım hocam ; karaağaç meb güvender öneririm ben
  • oksygen kullanıcısına yanıt
    öğretmenim babamdı hocam dersleri hatırlamıyorum da çok dayak yedim
  • ozenc70 O kullanıcısına yanıt
    Helal olsun hocam azmin zaferi işte.
    Ben de 182 bindeyim,bu konuya girmem de başka bir gariplik te merak ettim işte
  • oksygen kullanıcısına yanıt
    ciğerini yerim senin ya başımın üstünde yerin var :D
  • mezuna kaldım geometri fem simetri aldım temel için ondan sonrada birey gelişim byi düşünüyorum geometrim 0 dı bunlarla yükseltmeyi hedefliyorum geometri için öneriniz var mı ikinci olarakta dershaneye gitmeden evde hazırlansam çok zor olur mu şuanda arada dizi film izleyerek dışarı giderek spora giderek zamanda geçiriyorum o yüzden fazla sıkılmıyorum ilerleyen zamanda sıkılma olursa diye dershane düşünmeliyim birde matematikte 35-40 arası net yapıyorum lys ama çok yavaş çözüyorum ondan kaynaklanıyor süre olsa 5-6 daha arttırabilirim nasıl hızlanırım teşekkürler şimdiden
  • KÇKKY K kullanıcısına yanıt
    hocam geometri temeli için bir şey söyleyemem çünkü 9dan itibaren hep çalıştım ama gördüğüm insanları düşünürsem simetriden sonra birey b gayet iyi olur :) Hocam kendinizi yormayın da mezun senesinde sıkılırım yorulum bunalırım gibi şeyler illa ki gelir diye düşünüyorum ama bunun çaresi dershane olmamalı insan en fazla verimi tek çalışırken alır :) Matematikte süre lazımsa bol deneme hocam başka çözümü yok bol bol deneme
  • güvender sözel soru için tek başına yeter mi sence
  • ozenc70 O kullanıcısına yanıt
    bu iki kitap beni 20 25 seviyesine çıkarabilir mi birde matematik için denge dışında sağlam deneme önerebileceğiniz var mı dengeler geçen seneden var zaten elimde :)) ygs matematik içinde geçen seneden temel olduğu için direk karekök girip sonrasında denemelere başlamayı düşünüyorum yeterli olucaktır heralde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.