Şimdi Ara

LYS TAVSİYELERİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
38
Favori
2.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oha artık bu nedir insanüstü bir çalışma bu yani be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabavet -- 6 Ağustos 2016; 2:22:39 >
  • Baya bir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabavet -- 6 Ağustos 2016; 2:22:14 >
  • gezginherif G kullanıcısına yanıt
    hocam çalış yani ne diyim çok genel bir soru oldu :D
  • Who Feed Zed kullanıcısına yanıt
    hocam muhtemel olur konuları çok bölmüşssün ygs ve lysyi de beraber götürmeye çalış bence
  • nasıl hocam anlamadım ?
  • ozenc70 O kullanıcısına yanıt
    Yok birşey
  • Hocam bu ay sonuna kadar ygs mat ağırlıklı çalışacağım azcık kimya fizik bakarım. (Mat 25 net fen 20net geliyor şuan). Sene içerisinde lys matematiği ne zaman çalışmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BarbaraPalvin kullanıcısına yanıt
    Ygs biter bitmez hatta ygs şimdi bile ucundan başlayabilirsin bence

• hocam 11e geçtim tavsiyeniz nedir?
  • hocam ben şimdi karekok ygs mat başladım büyük kısmını ekim başına kadar halledecek şekilde planladım ondan sonra birey c çözsem mi yoksa gereksiz mi var mı bir önerin.bu arada belirteyim bu sene benim 3. mezuna kalisim 23kdan ve derece için çalışıyorum artık yani fullemek için.

lys matematikten fem beyazı bitirdim sun dönem için ne cozmemi onerirsin karekökü ygsden sonra cozmeyi planliyorum.

geometri için bir fikrim yok ygs kekti zaten lys 23-5 geldi o durumdayım yani geometride.yine lys matematik gibi bunda da karekoku sona birakmayi dusunuyorum ondan oncesi icin ne onerirsin ya da kendi onerin varsa onu da yazabilirsin.

fizigin hepsini okul kitabindan calisacagim soru bankasi olarak tavsiyen ne fem beyaz buyuk oranda bitti bu sene

biyolojide odtü ve final var sb olarak aklimda.palme a-b ve fem oneriyorlar ka olarak sen ne diyorsun bu konuda

kimyada oturup ygs calismayacagim artik ygs full gelmisti zaten sadece unutmamak amaciyla ara ara bakip soru cozerim.lys icin onerini merak ediyorum 23-6 yaptim lysde fakat bunda da soru kacirmamam lazim bu sene

• Av. Harvey Specter kullanıcısına yanıt
    bu sene ve geçen senenin konularını bitirip ygs lys çalışmaya bir an önce başlamak hocam tavsiyem :) Günde 3-4 saat düzenli çalış yaza kadar hepsi biter, kendini çok yorma ama
  • geekon2 kullanıcısına yanıt
    hocam fullemek içinse birey c karekök kesin çöz ne zaman çözeceğin sana kalmış da fulle yakın ya da full yapmak için baba testlere kadar çözmen lazım matematik için en azından :) Birey B beyaz geometri bi de birey c geometri için en iyileridir onları çözersen full çekmemen için bi neden yok . Soru bankası olarak fizikten karaağaçı öneririm yine , biyoloji de palme iyidir odtü ve final de gayet iyi bunlara ek olarak bilfene bakabilirsin. Kimyanın LYS kısmı için teknofem videoları çok detaylı ve güzel bence :)
    geometride ilk birey b ile baslayayim o zaman o bitince karekök mu birey c mi sence

karekök hocam matematik için :)
    mat tamam geo için sordum yanlış okudun herhalde

Çok teşekkürler hocam :)

• Hocam bir günde en fazla kaç derse çalışıyorsunuz ve her dersten günlük soru cozuyor muydunuz ?

Bireyleri öneririm hocam karekökten daha çok geometri için :)

• ismail58000 kullanıcısına yanıt
    Hocam her dersten az da olsa çözmeye çalışırdım her gün çözemesem bile konulara bakardım

Tebrik etmeyi unutmusum kusura bakmayın .Bundan sonraki hayatınızda da başarılar dilerim . Cevap içinde teşekkürler :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.