Şimdi Ara

LYS TAVSİYELERİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
38
Favori
2.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • klişe yetmezliğinden öleceğimi bile bile şunu ifade etmek istiyorum bu başarılı arkadaşımızın çok "guvvatlı" bir temeli var beyler. Yani bu öyle bir senede olacak birşey değil. En az 9. sınıftan itibaren ufak ufak yardırmış vebu günlere gelmiş. O yüzden arkadaşa tavsiyem herkesi kendin gibi düşünerek açıklamalar yapma. burada belki sıfırdan başlayacak insanlar var. o şekilde açıklamalarda bulunda nimetlenelim
  • etvurnean E kullanıcısına yanıt
    hocam 9-10 da mat ve geo iyiydi kalan derslere 11de başladım çok guvvatlı değildi yani temelim. Rehber öğretmeni falan değilim yani o kadar yardımcı olamayabilirim kendi çözdüğüm kaynakları ve çalışma şeklimi paylaşıyorum , insanlar açıklamalarıma katılmak zorunda değil ben de konunun uzmanı değilim ama birkaç insana yardım edebiliyorum bu sayede konuyu açma amacımda o zaten.
  • Dostum matematik için yardımcı olurmusun tek problemim matematik diğer netlerimiz Ygs de birebir aynı ben 27k oldum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozenc70

Bireyleri öneririm hocam karekökten daha çok geometri için :)

eyvallah birey b den baslayayim ben

• ozenc70 O kullanıcısına yanıt
    hocam ygs mata ne zaman hangi kitapla başladınız.gerçi bu lys konusu ama önceki konunuz kapanmış
  • momenty kullanıcısına yanıt
    elimden geldiğince olurum hocam tam sorunun ne ki ?
  • Hocam 11. sınıfta hız ve renk yayın deniziyle başladım ikinci dönemi 11in kitabı tam bitirmedim de çoğunu çözdüm diyeyim :)
    Yazının linki de bu hocamhttps://calismarehberim.blogspot.com.tr/2016/07/mf-4-53su-ozenc-ugurdan-snav-tavsiyeleri.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozenc70

elimden geldiğince olurum hocam tam sorunun ne ki ?

Süre hocam tek sorun süre .netlerim iyi fakat süre az olduğu için geri donemiyorum hatta sosyal falan bitiremiyorum .nasıl hizlanabilirim. Bir fikriniz varmı

• momenty kullanıcısına yanıt
    Hocam en iyi çaresi bol bol deneme normalde çözdüğün testlerd ebile süre tut hızlanırsın zaten süreyi halletmek için vaktin çok

• Hocam mf için sosyal önerisi verir misin?

• Syntax 1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam el kitapları çok iyi oluyor ayrı bir soru bankası çözmene bence gerek yok ygsyi kastettiğini düşünerek bunu diyorum. Bol bol deneme çözersen soru sayın yeterli olacaktır :)

• Bu sürecte çalıştiginiz kitap kaynaklarini sirayla soyleyebilir misiniz ? Ozellikle ygs icin

• Vito Carleone kullanıcısına yanıt
    Hocam üstteki mesajlarda ygs yazım var bir göz at ek bir şey sormak istersen pm atabilirsin :)

• up
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.