Şimdi Ara

LYS TAVSİYELERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
38
Favori
2.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güvender+yayındenizi olur mu varmı başka bildiğiniz
  • Delta kültür yayınlarının özet kitapları var. Onlar nasıldır tavsiye eder misiniz ?

• ozenc70 O kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kadar konu nasıl bitecek ya. Nasıl unutmuycaz, nasıl hepsini iyi bilicez. Gözüme çok zor geliyo hocam

• hocam kısaca sözel fizik soruları için ne yapmak lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonalaylı -- 5 Ağustos 2016; 23:52:54 >
  • hocam çok hakim değilim kitaplara da 2-3 kitap alın yorum ağırlıklı yeterli olur meb kitaplarıyla
  • baytar_selo kullanıcısına yanıt
    pdfsi falan varsa atın hocam inanın hiç görmedim :)
  • olur gider hocam kasmayın :)
  • meb kitapları ve iki üç soru bankası kullanmak ve bunları ezberlemek değil öğrenmek lazım hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozenc70

Yok hocam hayatımda hiç kurs dershaneye falan gitmedim ayrı bir özel ders de almadım tek olmadığın çalışma vakit kaybıdır bana göre .)
    quote:

Orijinalden alynty: ozenc70

Yok hocam hayatymda hiç kurs dershaneye falan gitmedim ayry bir özel ders de almadym tek olmady?yn çaly?ma vakit kaybydyr bana göre .)

valla aynı düşüncedeydim iyi oldu onayladığın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kütahyali4343 -- 6 Ağustos 2016; 1:08:43 >
  • Yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

• 510 puan bu yıl kaç sıralamaya denk geldi bilen var mı ? 2015-2014 yılların içinde söyleyebilirseniz iyi olur .Konu yeri burası değil biliyorum ama önemli
  • Hocam fiziği nasıl halettiniz konuya çalışınca anlıyorum ama soruları çözemiyorum

• Hocam keşke YGS konunu kapatılmasaydı umarım bunuda kapatmazlar, konuları açmadan önce PM den verdiğin destek ve burdan da yardımcı olduğun için çok teşekkür ediyorum, başarın daim yolun açık olsun
    @ozenc70

• Aga kafama takılan tek sorum var lys mat konularinin cogu ygs ye gecti resminide atiyim hatta bu konulari ygs ye kadar bitirince lys mattan zaten turev integral haric 1 2 konu daha var bisey kalmiyo haksizmiyim

Lys kimyayi eylule kadar bitircem

Eylulden sonra geometri biyoloji ve fizigi ygs-lys ayirmadan ygs ye kadar bitircem ygs den sonra lys icin lys turev integral 1 2 konu daha ve diger ayirmadan bitirdigim dersleri ve eylule kadar bitirdigim lys kimyayi tekrarlamak dusuyo

1. Soru : bu duzenle ygs den sonra lys yi yetistirirmiyim

2. Soru ygs ye kadar lys matematige dokunmiycam bu duzen icin sikinti olur mu ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

LYS TAVSİYELERİ

• Who Feed Zed kullanıcısına yanıt
    sıkıntının ağlası olur aman öyle bişey yapma lys matı sınav öncesine kadar bitir sınavdan sonra tekrar edersin çünkü bir kaç bişey diyosun ama sonuçta 9-10=ygs 11-12=lys aynı uzunlukta bide lys daha zor bence olmaz ygs den sonra deneme mi atıcan diğer dersleri tekrar mı edicen mat mı calışıcan bence olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteBlackie

sıkıntının ağlası olur aman öyle bişey yapma lys matı sınav öncesine kadar bitir sınavdan sonra tekrar edersin çünkü bir kaç bişey diyosun ama sonuçta 9-10=ygs 11-12=lys aynı uzunlukta bide lys daha zor bence olmaz ygs den sonra deneme mi atıcan diğer dersleri tekrar mı edicen mat mı calışıcan bence olmaz

Napiyim hocam ygs ye kadar ygs ve lys nin tamaminimi bitiriyim onu gectim biyolojiyi ve fizigi ayirarak calisan adamlar napacak bide lys kimyayida bitirmis olucam ben digerleri hepten batarlar o zaman ?

• Çözümlü kaynakları kullanabilirsin hocam bir soru tipini öğrenirsen 20 tane aynı tipte soruyu çözebilirsin ama artık sınavda yorum ve bilgi istiyor direk işlem vs. değil soru tipi görmenşn önemi eskisi kadar yok meb kitaplarını anlamak oldukça önemli :)

• Çok teşekkür ederim hocam yardım edebildiysem ne mutlu bana :))

• hocam hedefim ygs6da 8-11 k arası.

ne yapmalı ne etmeli
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.