Şimdi Ara

M-195 - EWEAT 902 1195 chipsetli media player inceleme (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
900
Cevap
12
Favori
29.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam millet zaten kendi media oynatıcısından kaçıyor kodi media player da fena iş çıkarmıyor ama bazı formatlarda mesela wmv da yokuş yukarı çıkan kamyon gibi tekliyor..
  • Abiler, zappitiye son firmware'i tekrardan yükleyip ayarları yaptım, TR altyazı sorunu tarihe karıştı. VTEN başlığında resimleri paylaştım. Sadays baba keşke vten varken sana göndermeyi teklif ettiğimde kabul edip alaydın cihazı denemek için. Neyse başka cihazlarda paylamaya devam edeceğiz inşallah. Yalnız bu m195'i cidden merak etmeye başladım.
  • Ulen bugün de çaldırdım gene açmadın sonra deme o kadar zappiti gönderdik tenezzül edip aramadı deme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada m195in merak edilecek bir şeyi yok aynı yazılım aynı oynatım avuç içi kadar bir kutu Zappiti tip olarak 10 basar ama 270 euro olacak ne var ben onu anlayamadım

• Papirus complete doğru söylüyor cihazın sorunlarını biliyorsun şimdiden tazyikle gelene kadar bakmışsın hem türkçeyi hafıza tutmuş hem kodide seçtiğimiz filmi kendi oynatıcısı ile oynatmış muhteşem olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada ben mi resimleri göremiyorum yoksa senin zappitide de türkçe altyazı yok mu sen utf8 seçmişin turkish yok ki

bu arada firmwarei güncelledikten sonra aleti ayarlar menüsünden yedekle ve sıfırla yaptın değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 12 Ağustos 2015; 22:49:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

Papirus complete doğru söylüyor cihazın sorunlarını biliyorsun şimdiden tazyikle gelene kadar bakmışsın hem türkçeyi hafıza tutmuş hem kodide seçtiğimiz filmi kendi oynatıcısı ile oynatmış muhteşem olur

Sen merak etme Üstad ,

Ne isteyeceğimi çok iyi biliyorum.

Altyazı menüsünde isteklerimi anlatan güzel bir mail yazacağım ilk fırsatta.

Ve Zidoo Türkiye Temsilcisi olarak isterseniz sizin içinde çalışabilirim diyeceğim...

• quote:

Bu arada ben mi resimleri göremiyorum yoksa senin zappitide de türkçe altyazı yok mu sen utf8 seçmişin turkish yok ki

bu arada firmwarei güncelledikten sonra aleti ayarlar menüsünden yedekle ve sıfırla yaptın değil mi

Benim merak ettiğimde bu.

Resimlerde Türkçe karakterler OK ama Turkish seçeneği yok ki menü ekranında.

Nasıl iş bu , bende anlamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 12 Ağustos 2015; 22:55:54 >
  • quote:

Ulen bugün de çaldırdım gene açmadın sonra deme o kadar zappiti gönderdik tenezzül edip aramadı deme

abi sen şimdi bi çaldır da göreyim telini, benim telefon artık velilerin, okulun dibinde oturan komşuların falan eline geçti, kayıtlar başladığından çok yoğun çalışıyorum, arada kaynamış olabilir. Bi çaldır hele :D
  • quote:

Bu arada ben mi resimleri göremiyorum yoksa senin zappitide de türkçe altyazı yok mu sen utf8 seçmişin turkish yok ki

Evet evet, aynen güncelleme sonrası yedekle ve sıfırla yaptım. Eskiden android bir kaç üst düzey telefon kullanıp root mevzularına sıklıkla daldığımdan mevzuya aşinayım açıkçası.
  • Eeee yüklenmemiş ki türkçe altyazı muhtemelen senin altyazılar utf8 olduğundan düzgün görünüyor

• Yedekle sıfırla işi M-195 de de var mı? Bu arada son yazılımı birisi hayrına buraya koysa da şu muydu bu muydu diye deli danalar gibi aranmasak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

M-195'in üretici firması : Blue Times

http://www.ebluetimes.com/en/ProductView.asp?ID=353&SortID=188

Firmanın bundan sonra çekeceği var benden ama Zidoo gibi duyarlı olacaklarını sanmıyorum.

İnşallah yanılırım...

Abi sadece üretmiş görünüyor. Destek namına bir şey görünmüyor sitede. Download boş. Yazılımları farklı bir siteden veriyorlarsa bilemem. Biraz zorlamak lazım vatandaşları.

• http://www.geekbuying.com/ buradan yapılan alışverişlerde kargo ile ilgili mailleri ne zaman gönderiyorlar. 11/08/15 de ödeme tamamlandı lakin ödeme ile ilgili mail geldi amma velakin kargo ile ilgili bir hareket görünmüyor.
  • http://blog.geekbuying.com/index.php/2014/12/12/m-195-rtd1195-tv-box-latest-firmware-released-20141212/

burada 12/12/2014 tarihli firmware var. Ama tr desteği daha sonra çıkmamış mıydı. Bu cihazın en güncel firmware nereden takip edeceğiz.
  • GOKMENM'nin 6 Haziran'daki mesajında linkini verdiği yazılım şu an için en güncel yazılım.

" Bluetimes -M195-RTD1195-pub_sdk9_0529_install.zip " olarak gözüken bu güncel yazılımı aşağıdaki linkten indirebilirsin.

https://www.sendspace.com/pro/dl/ti8txp

Bu arada firma konusunda önceden de yazdığım gibi çokta umutlu değilim. Çünkü sitesi bile güven vermiyor ki.Ama yine de bir mail atarak nabız yoklayacağım bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 13 Ağustos 2015; 11:00:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar beni bekliyormuş. TNT den takip linki göndermişler. 3-5 gün demişler.
  • Bana da 15-30 gün demişler benim ortağa almıştım
  • Ulen hangi birinin yazılımını takip edeceğiz yahu ?

Zidoo X9 var , onun yanında Zidoo X1 var. Bunlar yetmezmiş gibi bunların yanına bir de M195 aldık...
  • M-195'in yazılımını ben de aramıştım ama Gökmenm arkadaşın gönderdiği link dışında yazılım bulamadım. Gökmen arkadaş evde kendisi yapıyor galiba yazılımları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 14 Ağustos 2015; 12:07:00 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.