Şimdi Ara

M-195 - EWEAT 902 1195 chipsetli media player inceleme (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
900
Cevap
12
Favori
30.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam o zaman seni de bekleriz ama yazılım,internet,mause,klavye falan hiç yok cihaz da usb ile göbekte altyazı izlemeye benim gibi meraklıysanız bekleriz...Onlar da olsa zaten 160.-usd satarlar dı dimi yani!!! şimdi zappiti kardeş ne yapmış alengirli bi kasa tak fiyat 279.-eu, bide yazılım yapsa demek ki 479.-eu!!! fiyat uygun olsun diye yazılım yapmadılar demek ki..
  • complete_ senin cihaz m195 mi eweat 902 mi

m195 ise bir tuhaflık var çünkü gökmenm ve benim m195 te altyazılar göbekte filan değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 17 Ağustos 2015; 17:05:41 >
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında niyetim var ama yeni yazılım çıkacak mı durum ne olacak onu bekliyorum açıkcası. :D
    Nas üzerinden ethernet ile 2d, 3d bdmv ve iso oynatıyorum. Bazen YouTube üzerinden İzci'nin bölümlerini izlerim ama çok da gerekli değil zaten her yerde YouTube var tv üzerinden izlenir sıkıntı yok. Ama altyazı konusunda hala net değilim. Açıkçası o kadar filmin altyazısını değiştir falan uğraşmak istemiyorum.
    Himedia'dan vazgeçememenin tek sebebi de o zaten altyazı uğraştırmıyor, 3d bluraylere 2d altyazı gösterebiliyor. Kasası dandik hdmi kablosunu takiyorsun alet şaha kalkıyor, görüntü eh işte ama fonksiyonelliği çok fazla. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eweatin bir önceki yazılımını kurduğumda, içerisinde türkçe desteği vardı arkadaşlar,
    sonra m-195 orjinal yazılımına dönmüştüm. sebebi ise launcher daha hafif gelmişti.
    Şimdi daha yeni fw çıkarmış eweat fakat yok diyor diyorsunuz türkçe fw...

şimdi düşünmeye başladım, acaba ilk kurduğum m-195 fwsi dil dosyalarını yüklüyorda, sonra yüklediğim fw o dil düzenini silmiyor mu..

bu aksam eweat son fwyi kurup denerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 17 Ağustos 2015; 19:32:47 >
  • m195 hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

complete_ senin cihaz m195 mi eweat 902 mi

m195 ise bir tuhaflık var çünkü gökmenm ve benim m195 te altyazılar göbekte filan değil

Üstad bende de siyah alanda değil. Görüntünün üstünde. Nereden ayarlanabiliyor. Alışana kadar kurcalayacağız.
  • bahsettim üst yazılarda

standart çözünürlük filmlerde sorun olmuyor.
    filminizin çözünürlüğü 1080p yada 720p değil, kırpılmış filmler.
  • FİLMDEN KARELER

M-195 - EWEAT 902  1195 chipsetli media player inceleme M-195 - EWEAT 902  1195 chipsetli media player inceleme

• DEVAM
     M-195 - EWEAT 902  1195 chipsetli media player inceleme M-195 - EWEAT 902  1195 chipsetli media player inceleme

• ÇÖZÜNÜRLÜK 1920 X 800
  • Sadays üstadım. İnsurgent filmi.
  • Muhtemelen zoom modunda bende de oluyor arada sırada kumandadaki büyüteçe bas film orijinal haline döner altyazı siyah banda iner

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam eve dönünce denerim. Görüntü kalitesi açısından resimler fikir verir diyedüşünüyorum.
  • Projeksiyon ile kullanan var mı cihazı?
  • Yakın çekim Note 4 gece ışık altında çekildi. Büyütünce görünen pikselleşme çıplak gözle görünmüyordu. Ya da benim dikkatimi çekmiyordu.
  • Üstadlar ilginç bir sıkıntı yaşadım ben dün gece. Önce cihazı direkt HDMI ile tv ye bağladım. Optik kablo ile de onkyo 604 amfiye. Film başlayıp 5-10 sn geçince ses gidiyordu. nerdeyse tüm filmlerde. Popcorn A-110 da bu sistemde sıkıntı yaşamıyordum. Epey uğraştım işin içinden çıkamadım. Bu sefer amfiye HDMI ile bağlayıp amfiden HDMI ile TV ye bağlantı yaptım. Bu sorun ortadan kalktı. Bu konuda fikri olan var mı?. Popcorn A-110 ile aynı kablo ve amfi ile sıkıntı yoktu. Yazılımsal ya da optik çıkışla alakalı bir durum diye düşünüyorum.
  • vahdettin kardeş cihaz tamamen kullandığı chip ile öne çıkmış bir cihazdır,başka hiçbir özelliği yoktur daha birsürü sıkıntı ile karşılaşacaksın çünkü yazılım berbat..olay tamamen yazılımsal, ne derler bilirsin ne kadar ekmek o kadar köfte..
  • Arkadaşlar ,

Gerçi M195 henüz elime geçmedi ama yine de M195 ile ilgili Blue Tımes firmasına göndereceğim ilk maili hazırlayayım diyorum.

Yazacağım ilk sıkıntı altyazı ayarlarının kaydedilememesi ,

İkinci sıkıntı ise görüntüdeki altyazıların ekranın tam altında çıkmaması ( bu konuda farklı tespitler var , emin değilim ).Ama yine de altyazı pozisyon ayarı ile ilgili bir seçenek menüye eklenmeli bence.

Bunları yazdıktan sonra firmadan isteyeceğim şey şu : Cihazın üzerindeki KODI'ye bir komut ekleyip videoların otomatik olarak cihazın kendi medya oynatıcısında oynatılmasını sağlamları.Böylelikle aynı Zidoo X9'daki gibi filmlerin afişlemesini KODI'ye , video oynatımını ise cihazın kendi medya oynatıcısına yaptırırsak çok iyi olur.

Şimdilik bunları bildirelim ve firmanın kullanıcıya yaklaşımını görelim bakalım.

Ona göre de gardımızı alırız.

• Yarın eline geçer üstad herhalde. Bu cihazın kurulumundan itibaren basitçe neler yapılması gerektiği ile ilgili bir rehber süper olurdu. Ayarlar ve incelikler noktasında işi bilmeyen benim gibi acemiler için büyük bir kolaylık olurdu.
  • Öyle tarif edecek teferruatlı birşey olduğunu sanmıyorum ki.

Takacaksın USB'den HDD'i ve filmleri seyredeceksin.

Sonuçta sadece USB'den film izleme amacı ile alınan bir cihaz gözüyle bakıyoruz bu cihaza.

Çünkü " İnternet v.s gibi özellikleri bu cihazdan beklemeyin " diye en baştan beri yazıyor arkadaşlar...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.