Şimdi Ara

M-195 - EWEAT 902 1195 chipsetli media player inceleme (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
900
Cevap
12
Favori
30.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kargo Bursaya ulaşmış. Pazartesi elimde olur inş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darısı dörtgözle cihazıni bekleyen dostların başına

• vahdettinp V kullanıcısına yanıt
    Gözün aydın.

TNT Kargo Yalova Yolunda , Terminali geçince sağ tarafta. Bilgin olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Ulen hangi birinin yazılımını takip edeceğiz yahu ?

Zidoo X9 var , onun yanında Zidoo X1 var. Bunlar yetmezmiş gibi bunların yanına bir de M195 aldık...

Mesajını şimdi gördüm. Bunu da mı aldın ? Yazılım falan zor bulursun söyleyeyim.

• Seko92 S kullanıcısına yanıt
    Mevcut yazılım şimdilik işimizi görür.Türkçe altyazı desteği var nasılsa.

Altyazı ayarları kaydedilebilir yapılabilirse ne ala. Bunun için elimizden geleni yaparız ve mail ile bastırırız firmaya.

Tabii muhatap birilerini bulabilirsek karşımızda...😄

• altyazılar göbekte çıkıyor bide aşağı çekmelerini rica edermisin Birde zidoo x9 un kumandası zappiti ile aynı kardeş m-195 ile de uyumlu olursa zappiti gibi kullanırsın 60.-usd 300 eu cihaz sahibi olursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 15 Ağustos 2015; 23:19:02 >
  • Altyazı için mail atacağız ama kumanda olayı o kadar kolay değil.Diyelim yazılımı değiştirdi firma , eee birde kumanda mı bulmak zorunda kalacak millet ? Zidoo cihazı olanlarda sıkıntı olmaz ama diğer kullanıcılar bu kumandayı nasıl temin edecek ? Üstelik kumandalar arasında tuş kombinasyonları da farklı.

Diğer yandan mesela Sadays'a göre M195'in kumandası Zidoo'nun kumandasına göre daha kullanışlı.Yani bu kumanda beğeni işi göreceli ve kişiden kişiye değişebilir.

• Üstad onlar bana gelsin. Acele yok.

• Kumanda değişikliği mümkün değil. Yazılımın aşağı çekilip çekilmeyeceğinden de çok emin değilim. Yazılımdan bağımsız Realtek işlemcinin özelliği olabilir bu da...

• Altyazı konumu yazılımla alakalı diye düşünmüyorum.

Realtek'le alakalı olsa Zappiti'de , M195'te ve Eweat'te görünümler aynı olmaz mı ?

Hatırlarsan senin Eweat'te yaşadığın altyazı konumunundaki garipliği M195'te yaşamadığını yazmıştı ve resimlemişti GOKMENM nickli arkadaş.

Dolayısıyla bence firmaların kendileri müdahale ediyor yazılıma...
  • Yahuu bende göbekte filan çıkmıyor sadece 2 satırlık yazıların ilk satırı filmin üstünde oluyor ama bu bugüne kadar kullandığım tüm oynatıcılarda default olarak böyleydi kimi daha aşağı çekilmesine müsade etti kimi etmedi yani sizin oynatıcıda bir şey var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Gözün aydın.

TNT Kargo Yalova Yolunda , Terminali geçince sağ tarafta. Bilgin olsun...

Üstad Bursada mısın?. Yoksa daha önce Bursada mı bulundun. TNT kargonun yerini bir çok Bursalı arkadaş bile bilmezken sen tam yerini tarif ediyorsun. Ben de google amca vasıtası ile öğrendim.
  • Ürün gelmiş. Daha açmadım. Artık evde açarım. 4 günde elimde valla çok iyi. N11 den bir ürün almam 3 haftayı bulmuştu.
  • vahdettinp V kullanıcısına yanıt
    Evet ,

Doğduğumdan beri Bursa'dayım.

TNT'yi tarif meselesine gelince ; ilk ürünüm Ugoos UT3'ü de TNT Kargo ile istemiş ve gündüz çalıştığımız için gidip elden almıştım.Ordan biliyorum.

Son olarak benim üründe bugün TNT'ye verilmiş ve elime geçme tarihini 20 Ağustos yazmışlar TNT'nin sitesinde.

Yani kısmetse Perşembe günü elimde olur ürün.
  • Yok hocam işlemci altyazıya müdahale etmez, kodi'de altyazıyı en tepeye bile koyabiliyorsun...Bu arada konu 5 kişi arasında dönüyor arada 1 kişi daha geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 17 Ağustos 2015; 15:44:07 >
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Cihaz bir tek sizde var. Bende niyetliyim konuyu izliyorum sanırım ondan.
  • onkal kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı sayısı daha fazla...

En başta GOKMENM nickli arkadaşta var.Çünkü M-195 adlı bu fiyat-performans ürününü o tanıttı bizlere.

Sonra aynısından Sadays aldı , Vahdettinp aldı , ben aldım.

Diğer yandan aynı işlemcili ama Eweat firmasına ait Eweat 902 modeli olarak uzun süredir seko92'de kullanıyor.

Sanırım toplamda 4-5 kişi oluyoruz yine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 17 Ağustos 2015; 16:56:39 >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Onu diyorum işte cihaz elinde olan 5 kişi, kafama takılanları soran olarak da ben varım arada dahil olan.
  • Yukarıdaki mesajında " Cihaz birtek sizde var " deyip Complete'ye yazmışsın ya.

Bende sadece onu kastettiğini sandım , pardon...
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Siz deyince 5 kişiyi kastetmiştim de Türkçenin esnekliği. ;)
    Ne demek hocam sorun yok. :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.