Şimdi Ara

M-195 - EWEAT 902 1195 chipsetli media player inceleme (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
900
Cevap
12
Favori
29.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

navigation tuşunun sağ üstündeki tuş
  • Sanırım geri tuşu iş görüyor.
  • Bu cihazı almayı düşünüyorum ama daha önce yurtdışından alışveriş yapmadım. Dikkat etmem gereken bir durum var mı acaba? Ayrıca Dlna olayını denediniz mi? Telefondaki içeriği aktarabiliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahdettinp

Üstad yamanın da nasıl kullanılacağını da anlatırsan süper olur. Bu yamayı hangi yazılıma ekleyeceğiz. Onu da açık olarak sürümüyle beraber belirtirsen çok iyi olur. Selamlar.

açıkçası ben apk zannettim ama
    .exe imiş freaktabe bakın iyi ingilizcesi olan biri

pcden çalıştırılacakmış ama m195in aynı ağda olması gerekiyormuş ve share komutu ile paylaşılacakmış v.s.

becerebilen olursa bize de anlatsın sırf 720p veriyor diye afiş vs olayına hiç girmedik
  • Arkadaşlar cevabı yazmış zaten " Geri tuşuyla " diye.

Mesela Zidoo X9'da OK tuşuna birkez bastığında Pause işlevini görüyor ve görüntü donuyor.Bu esnada video'nun toplam süresini v.s görüyorsun. Geri tuşu ile de menüden çıkıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 21 Aralık 2015; 9:46:02 >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Papirus,sadays,onmmst

Yardımcı olduğunuz için Teşekkür ederim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Kong İstanbulda -- 21 Aralık 2015; 10:54:47 >
  • Bu ürünü z5500 le kullanmaktayım.Lakin z5500 5. kademesinde bile bir alt katımdaki doğulu komşum için sıkıntılı olmaya başladı. Logitech g930 kulaklık alsam m195 de sıkıntısız kullanabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 007_amele_bot

Bu ürünü z5500 le kullanmaktayım.Lakin z5500 5. kademesinde bile bir alt katımdaki doğulu komşum için sıkıntılı olmaya başladı. Logitech g930 kulaklık alsam m195 de sıkıntısız kullanabilirmiyim?

Ben linkteki cihazı kullanıyorum memnunum.

http://www.playvision.com.tr/playvision-hst-51-kulaklik.php

Linkte konusu var.

http://forum.donanimhaber.com/m_57497840/tm.htm

Birde aşağıdaki konuyu incele

http://forum.donanimhaber.com/m_84434171/f_//tm.htm

• hdd filmleri kodi üzerinden seçmeli olarak mx playere açtırıyorum bu aralar.cihazın kendi oynatıcısından bir fark göremiyorum hem görüntü olarak hemde ses olarak.üstelik alt yazılarda siyah bantın üzerinde pırıl pırıl istediğin ayarıda yapabiliyorsun.mx player oynatmada üç şık var.donanımsal - donanımsal+ - yazılımsal olmak üzere.ben donanımsalı seçiyorum.şimdi anlamadığım donanımsalı seçtiğim zaman cihazın kendi oynatıcısımı devreye giriyor veye ona yakın bir şey oluyortşk.
  • kardeş kodinin çıkışını 1080p yapabildin mi ki? Nasıl kendi oynatıcısı ile aynı görüntü versin çıkış 1080p olsa o zaman belki hangisi daha net konuşulabilir
  • hocam anlatamadım kodi üzerinden film afişlerine bakarken oynat dediğim zaman bana seçenek veriyor filmi hangi playerden oynatayım diye.kodi playermi mx playermi?.buradan mx si seçtiğin zaman artık kodiyle bir bağlantın kalmıyor.görüntü 1080 piksel sesde filmindeki ses neyse artık dts dd ture hd.seçenekte kodi playeri seçersen dediğin gibi görüntü pek hoş olmuyor.
  • tamam bir dener söylerim
  • ayrıca cihazın ekran ayarlarında 2 yerde 1080p 24hz var biliyorsundur ikisinide işaretlemen gerekiyor böylece akıcılık ve görüntü güzelliği daha iyi oluyor.ve de ayrıca mx playerin içinde bir sürü ayar var onuda biliyorsundur istediğin ince ayarları yapabilirsin.tşk
  • ilkini işaretlemene gerek yok o menü çözünürlüğü durağan ekranlarda 24hz gözü yorar sadece ikinci yeterli oynatım esnasında 24hz yapmak yeterli olur
  • benim geçen gün aldığım Sony 5500 BD dün geldi,epeyi bir uğraştım ancak iyi ki almışsım dedim,format/codec v.s v.s ne kadar SD&HD içeriğim varsa alayını açtı
    en son M-195 almıştım on da bazı formatlar da sorun çıkmıştı özellikle WMV dosyaların da işte bunları çok rahat açtı,zira bunları M-195 açmadığı gibi benim Tosh panel,
    iki tane Receiver açmıyordu,Sony bu anlam da o eski format/codec sıkıntılarını demek ki epeyi aşmış,resim kalitesi süper+BD/DVD ler denedim çok çok iyi
    özellikle "SD" ler de çok iyi+
  • Merhabalar sadays üstad.. Media player konusundaki msjlarınızı takip ediyorum. Sizden bir konuda bilgi alacaktım. Bende dune hd base 3d var. Çok sağlam bir film arşivimde var. Filmleri kurmuş olduğum ev ağından ethernet kablolu olarak bilgisayarlarımdaki hdd lerden okutarak izliyorum. İndirdiğim filmler 2d bd iso ve 3d bd iso formatında 40 50 gb dosyalar. Film arşivlemede dunenin yadis programını kullanıyorum. Çok başarılı. Fakat dune görüntü olarak son zamanlarda beni tatmin etmiyor. Andiroid media player olayıda sıkıntı gibi biraz. Benim indirdiğim filmlerin hepsi hd-ma ve ya dts dolby ses formatlarında. Optik olarak poni vsx 917v ses anfi me gönderip 7.1 ses olarak ona çözdürüyorum.DTS-ES, DTS 96/24, DTS NE O:6, Dolby Digital EX, Dolby Pro Logic II x ses desteği var hd-ma sesleri açıyor ama ekranda dts ibaresi cıkıyor. 7.1 jamo takım hoparlör bağlı. tam anlamıyla hd-ma /Dolby Atmos desteği olan avr ler 6000 liradan başlıyor Dune den geçiş yapmak istiyorum. Poni lx-55 modelini siz kullanıyormuşunuz.arkadaşın biri 750 liraya satıyor. cfw içindehttp://bd-mod.com/ adresinden 40 dolar isityor cinli. çok karasız kaldım bide mele x2000 var.. Cfw versiyonu başarılımı. Ağdan film izliyebiliyormuyuz. 2d-3d isoları ağgan sorunsuz oynatıyormu. Film arşivleme özelliği varmı. Yoksa himedia Q5 yada Q10 yöneleyim. Benim mp den browser youtube gibi özelliklere ihtiyacım yok. Tv lg 55eg920v 3d oled. Kusursuz görüntü ve harici altyazı ekleme sorunsuzluk arıyorum..Tşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escapee_bay -- 27 Aralık 2015; 14:11:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özelden yazdığımı buraya da yazayım

"Kardeş ağ olayına ben biraz yabancıyım
    ama m195 görüntü olarak dunedan daha iyi diyemem ancak himedia topiğinde q5 ve q10 daha iyi diyorlar
    m195 te himedia dan iyi o zaman m195 dunedan iyi olmuş oluyor
    hd sesler sorunsuz ancak senin zaten amfi desteklemiyor ki
    pio nun tek özelliği blu-ray fimlere harici altyazı ve isoları menülü göstermesi onun dışında yazılım olarak eksikzelden yazdığımı buraya da yazayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar selam,

M-195'im bugün geldi.
    iş güç, ancak hafta sonu biraz kurcalayabilirim.
    ama ilk kuruluşta yapmam gerekenleri kısaca özetleyebilirseniz sevinirim;

hangi firmware en stabil ve sorunsuz olan, hangisini kurmalıyım?

neleri güncellemem veya hangi yeni uygulamaları eklemem lazım verimli ve iyi bir kullanım için?

yardımcı olabilirseniz sevinirim.

şimdiden çok teşekkürler
  • http://www.mediafire.com/download/jqpuca2japj1gmp/pub_sdk9_0618_install.rar

en son stabil firmware bu .img uzantılı dosyayı fat32 formatlı usb belleğe koyup usb belleği cihaz kapalıyken tak cihazı açmadan önce reset bölümüne kürdanla bas basılı haldeyken cihazı aç 5 saniye sonra kürdanı bırak güncelleme bitip cihaz yeniden başlayınca ayarlardan fabrika ayarlarına yeniden dön

tvin 4k değilse çıkış çözünürlüğünü 1080p 60hz yap alttakı film oynarken 1080p/24hz olsun kutucuğunu işaretle

diğer uygulamalar keyfine kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 29 Aralık 2015; 18:07:57 >

• teşekkürler dostum,

hafta sonu derhal deneyeceğim.

herhangi bir oyun yüklemeyi planlamıyorum, hatta varsa bile kaldıracağım.
    tavsiye edebileceğin, olmazsa olmaz dediğin uygulamalar var mı?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.