Şimdi Ara

M-195 - EWEAT 902 1195 chipsetli media player inceleme (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
900
Cevap
12
Favori
29.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geekbuying bu konuda elinden geleni yapmıştır,bu konuda iyiler,ama üretici firma firma değil ki? oda fason birine yaptır mış? sonuçta m-195 satan firma ilgisiz,bilgisiz ve merdiven altı bir firma..
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Geçtiğimiz hafta kullandığım popcorn a110 cihazın bozuldu. 6 tb bluray arşivim var. Sürekli film indirip izliyorum. Acilen bir media player lazım. Bu cihaz gördüğüm kadarıyla hem fiyatı uygun hemde film izlemek için gayet basit ve kullanışlı bir cihaz gibi görünüyor. Bu cihazı nerden alabilirim ? Hemen almak istiyorum. 50 dolar çok uygun geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • complete_ kullanıcısına yanıt
     M-195 - EWEAT 902  1195 chipsetli media player inceleme

https://www.facebook.com/ebluetimes/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 28 Ocak 2016; 21:23:10 >

• GOKMENM hocam maillere cevap vermeyen firma!!!, yani facebook da dev plazalarını paylaşsalar ne olur benim için olmayan firma,sadece ürün var orta da,o chip'i traktöre bağlasalar oda güzel görüntü verir...
  • Adamlar nasıl kıyak yapıyor yahu.

2,5 aydır umrunda değil adamların.Her mailime " Firma ile iletişime geçemiyoruz " deyip duruyorlar.

Ulen , iletişime geçemediğin firmanın mallarını 2,5 aydan beri nasıl alıpta satıyorsun sitende ? Ürün bitiyor , bir bakıyorsun yine stoklarda.Demek ki işine geldimi mallarını alıp sitende satmak için iletişime geçebiliyorsun bu üretici ile.

Böyle jest yapma olmaz. " Gönderdik ama firma kabul etmedi " de diyebilirlerdi , " Bize ne kardeşim " de diyebilirlerdi.Ona eyvallah.

Ama ben zaten onlara bu işin en başında " Ürünü size göndereyim , siz halledin " demedim ki." Üretici firma ile iletişime geçemiyorum , maillerime dönmüyorlar , iletişim bilgilerini siz verin bana " dedim.Onlarda " Arızalı ürünü bize gönderin , size biz yardımcı olalım " dediler.

Hata tabii ki benim hatam , aksini söylemiyorum zaten.Ama yılmayacağım.

Bundan sonraki süreçte sonucu her ne olursa olsun ; yurtdışında sesimi duyurabileceğim web sitesi , inceleme sitesi , forum .vs gibi her platformda Geekbuying'in ve de Bluetimes'ın müşterisine karşı duyarsızlıklarını dile getireceğimi , 2,5 aydır ürünümle hiç ilgilenmediklerini , boşverdiklerini , baştan savma cevaplar verdiklerini ve bahsettikleri garanti kapsamlarının hikaye olduğunu yazacağım.

Türkiye'den yapılan bir alışveriş belki umurlarında olmayabilir ama yurtdışında yapılacak kötü bir tanıtım belki işe yararda akıllarını başa getirir.

• complete_ kullanıcısına yanıt
    Tam tersi Geekbuying hiçbir şey yapmıyor arkadaş.

2,5 aydır ürünün peşine düşmüyor. Düşse hesabını sorar ve işi koparır zaten.

Firma ile iletişime geçemiyoruz ne demek.

O zaman iletişime geçemediğim firmanın mallarını nasıl alıpta satıyorsun derler adama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Adamlar nasıl kıyak yapıyor yahu.

2,5 aydır umrunda değil adamların.Her mailime " Firma ile iletişime geçemiyoruz " deyip duruyorlar.

Ulen , iletişime geçemediğin firmanın mallarını 2,5 aydan beri nasıl alıpta satıyorsun sitende ? Ürün bitiyor , bir bakıyorsun yine stoklarda.Demek ki işine geldimi mallarını alıp sitende satmak için iletişime geçebiliyorsun bu üretici ile.

Böyle jest yapma olmaz. " Gönderdik ama firma kabul etmedi " de diyebilirlerdi , " Bize ne kardeşim " de diyebilirlerdi.Ona eyvallah.

Ama ben zaten onlara bu işin en başında " Ürünü size göndereyim , siz halledin " demedim ki." Üretici firma ile iletişime geçemiyorum , maillerime dönmüyorlar , iletişim bilgilerini siz verin bana " dedim.Onlarda " Arızalı ürünü bize gönderin , size biz yardımcı olalım " dediler.

Hata tabii ki benim hatam , aksini söylemiyorum zaten.Ama yılmayacağım.

Bundan sonraki süreçte sonucu her ne olursa olsun ; yurtdışında sesimi duyurabileceğim web sitesi , inceleme sitesi , forum .vs gibi her platformda Geekbuying'in ve de Bluetimes'ın müşterisine karşı duyarsızlıklarını dile getireceğimi , 2,5 aydır ürünümle hiç ilgilenmediklerini , boşverdiklerini , baştan savma cevaplar verdiklerini ve bahsettikleri garanti kapsamlarının hikaye olduğunu yazacağım.

Türkiye'den yapılan bir alışveriş belki umurlarında olmayabilir ama yurtdışında yapılacak kötü bir tanıtım belki işe yararda akıllarını başa getirir.

Düşündümde sen haklısın aga.

Madem gönder hallederiz demişler o halde çözmeleri lazımdı sorunu bu kadar uzatmak ....likten başka bişey değil.
    Haaa baştan sizin hatanızdan dolayı brick olmuş bizim yapabileceğimiz herhangi bi durum yok falan deselerdi pek de bişey diyemezdin ama öyle değil.

sonuçta sen haklısın...

• firma boktan evet.
    Bu konuya birşey demiyorum.
    sadece bir firma var en azından ortada.
    Tam merdiven altı değil :)
  • Birkaç günden beri bakıyorum da Geekbuying'in sitesinde hiç M-195 satışı yok.

Ya 30 Ocak-15 Şubat arası kutlanacak olan Çin Bahar festivali var diye özellikle ürün çekmiyorlar yada başka bir sıkıntı var.

Ama evvelden stoklar sıfırlanınca bile " Yakında stoklarda olacak " tarzı duyurular oluyordu sitede ve ürünün yakın zamanda geleceğini biliyorduk.

Şimdi sitede , M-195 diye bir ürünü arattığımızda hiç ürün çıkmıyor...!
  • Sadays Ustanın verdiği Fw yi daha 2 gün önce almış olduğum cihaza yükledim ancak internetdeki film sitelerinden film açtığımda görüntü alamıyorum.

Filmin sesi geliyor fakat görüntü gelmiyor.

Acaba bi ayar mı varda ben bulamadım.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.....!
  • Sadays üstadın paylaştığı son yazılımı cihaza yükledim,

Bir sorunum var: youtube video oynatırken ses yok, youtube'u play store dan güncelleme imkanı da yok malesef..

Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
  • youtubeda sorun olmaması gerekli. Gerekli bağlantıları doğru yaptığınıza emin olun. forumda verilmiş fwleri yüklemeyi deneyin.
    Site üzerinden filmleri izlemek yorucudur boşuna kürek çekmeyin. sadece öneri
  • Arkadaşlar acil bir cihaz almam lazım. Sadece harici hdd deki bluray mkv filmleri izlemek için kullanacağım. Sizce bu cihaz nasıl alınır mı ?

En Çok Satan! Orijinal M8S KODI Android TV Box 2G/8G Dual Band 2.4G/5G WiFi Android 4.4 AML S812 Yongaseti 4 K Full HD Medya Oyuncu
    http://s.aliexpress.com/ABJNBjI3
    (from AliExpress Android)

• Görüntü kalitesi olarak en iyi cihaz m-195.
    Android kodi vs.olarak m8s plus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Kong İstanbulda -- 8 Şubat 2016; 6:27:56 >
  • pcden stream ederken kodi harıc hangı programı onerırsınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOKMENM

M-195 yeni fw yayınladı.
    Dil sorunu çözüldü. Türkçe eklendi.

Ayrıca 1080p 24 hz oynatım modu eklendi.

Tam film makinesi oldu.

Yaşasın Yeni Kral :)

Şu aşamada tek bir sorun gözüküyor.
    Sizin cihazda da olan Her filme girişte türkçe dil seçiyor olmak...

Daha ayrıntılı incelemeleri yaparım gerekirse.

Fakat sıradan androidlerin video oynatma performanslarıyla kıyaslanmaz.
    Büyük ekranı ve iyi paneli olanlar için Görüntü ve netlikte Kıyas kabul etmiyorum.

Cec özelliği var.

1080p 24hz performansı nasıl hocam bunu kullanıyormusun, bluray mkvlerde kare atlama vs oluyormu akıcımı?

• Ben internetdeki film sitelerinden film açtığımda görüntü alamıyorum.

Filmin sesi geliyor fakat görüntü gelmiyor.

Yokmu Yardımcı olacak.
  • Birkaç tavsiye vereyim ama kesin bilgi değil

Html5 seçimine izin veren sitelerden film izlemeye çalışın mümkün olduğunca flash player kullanmamaya çalışın

Başka tarayıcı deneyin mesela puffin gibi içinde gömülü flash player var

Cihaz donanım gücü olarak yetersiz birde flash player gibi bir sömürücüyle iyice yavaşlıyor
  • Arkadaşım cevabın için çok teşekkür ediyorum.

Bir çok tarayıcıda denedim. Hepsi aynı

Sanırım sorun yazılımdan kaynaklanıyor. Başka bu tür sorun sadece bendemi var.
  • Yaklaşık 2 ay önce aldığım m-195 cihazım satılıktır. Anca 1 saat kullanılmıştır. İsteyen arkadaşlara duyurulur. Sağlıcakla...
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.