Şimdi Ara

M-195 - EWEAT 902 1195 chipsetli media player inceleme (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
900
Cevap
12
Favori
29.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyat nedir kardeş alayım birisine hediye ederim
  • Benim cihaz brick oldu , bana hediye edersin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ofisteki elemana vereceğim Papirus
    Aytekin abiden marantz 5.1 aldı ben de ikinci el 3d olmayan hdmi girişli bir amfi hediye edeceğim sonra m195 gelsin baba remuxlar

• Şaka yapıyorum yahu.

Hatırladım kendisini , iyi günlerde kullanır inşallah.

Selamlar...

• Hee aldım ***radyo*** nun m195i

Sistemi kurmaya bir amfi kaldı hadi bakalım bu m195in değeri bilinemedi arkadaş
    Neredeyse yarısını ben aldım m195lerin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasada m-195 bırakmadınız hocam

Kim satsa siz alıyorsunuz

Türkiye bayiliği açacak kadar cihaz geçti elinizden
  • He vallahi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihaz piyasada kalmadı herhalde. Ebay den sipariş verdim, stokta yok tedarik de edemiyoruz onun yerine tronsmart göndereyim dedi. Ne yapayım sizce , tronsmart mı yoksa zidoo x6 ya falan mı yöneleyim, yoksa m8plus mı. Tavsiyeniz nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbirine yönelme paranı geri al
  • onno92 kullanıcısına yanıt
    Kardeş geekbuying sitesinde var diye biliyorum,bu konunu ilk sayfasında linki var bir bak orda olması lazım..

Edit;baktım satılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Kong İstanbulda -- 26 Şubat 2016; 10:33:18 >
  • İsmi M-195 diye geçen ama Eweat EW902 , MeLE X1000 gibi cihazlarla birebir aynı olan ürün ; uzun bir süredir Geekbuying'te stoklara girmiyor ve onunla birebir aynı diyeceğimiz bazı ürünlerin şu an için Aliexpress'te satıldığını görüyorum.

Mesela Aliexpress'e baktığımızda , Mobase markalı aşağıdaki üründe alınabilir.Zaten M-195 ile birebir aynı ürün.

http://www.aliexpress.com/item/MOBASE-M-195-Realtek-RTD1195-Android-TV-Box-Dual-Core-1-0GHz-1G-8G-2K-4K/2051498462.html?spm=2114.01010208.3.108.NJ4vnh&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201644_3_505_506_503_9982_504_10020_502_10001_10002_10017_10010_10005_10006_10011_10003_10021_10004_10022_10009_10008_10018_10019,searchweb201560_2,searchweb1451318400_-1,searchweb1451318411_6450&btsid=e625fc80-d3c1-4eb5-afff-66b23b594fe9

• Yaklaşık 3,5 aydır doğru dürüst bir cevap alamadığım bozuk cihazım hakkında dün akşam Geekbuying'e en sert mesajımı yazdım.

Tabiri yerindeyse s..tım , sıvadım mailde.

Çünkü yaklaşık 3,5 aydır maillere dönen vatandaş hep aynı kişi. Sky diye birisi ve telesekreter gibi sürekli " Bizden haber beklemeye devma edin " cevabını yazıp duruyor.

Bende " Bu cihaz artık stoklarınızda da gözükmüyor.Yerine başka cihazda istemiyorum. Vereyim hesap numaramı , paramı iade edin benim " dedim.

Çünkü ne bozuk cihaz var ortada , ne de yerine konulabilecek sıfır bir cihaz.İkisinden de eser yok.Bozuk cihazı bile geri göndermekten aciz bu adamlar.

Yahu yardımcı olamıyorsan bari de ki : " Biz bu cihazı garanti kapsamına sokamadık , üretici firmada yardımcı olmuyor.Size aynen geri gönderiyoruz."

Ona da eyvallah.Ama onu bile yapmıyorlar.Sürekli bir oyalama taktiği.

Ulen 3,5 aydır ; ne Geekbuying beni sallıyor , ne de üretici firma Geekbuying'i.

Bakalım bu işin sonu nereye varacak.Kılıçlar çekildi çünkü ...

• Dostlar M-195 cihazla film izlemeye başladığımda video oynatılamıyor diyip de filmden atıyor ve tekrar açtığımda altyazıyı göstermez oluyor, cihazı kapatıp açmak zorunda kalıyorum, ondan sonra sorun kalmıyor,
    Bu sorunu hemen hemen her filmde yapıyor,
    Acaba yazılım kaynaklı olabilir mi? en son sadays üstadın verdiği yazılı yüklemiştim, acaba daha stabil bir yazılım var mı? ya da sizin sorunsuz kullandığınız yazılım hangisi..
    selamlarımla..
  • diğer usblerde de denedin mi hdde güç veremeyince olur bu hatalar
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Peki para iadesi sonrası hangi ürüne yöneleyim hocam, yine realtek 1195 chipsetli bir ürüne mi? Amacım elimde bulunan filmleri rahatça izlemek ve youtube, netflix tarzı uygulamalarda sıkıntı çekmemek. Zidoo x6 bu açıdan sıkıntı çıkartmayacak gibi. Tronsmart s95 de fena gözükmedi gözüme ama pek tecrübem yok player konusunda eskiden WD-Tv kullanırdım.
  • Hafta içi nvidia test edeceğim olmazsa diğer alternatiflere bak yahut papirusun dediği yerden m195 al

• Film için M-195 doğru seçim ama işin içine internet girdiğinde Zidoo X6Pro daha mantıklı gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Film için M-195 doğru seçim ama işin içine internet girdiğinde Zidoo X6Pro daha mantıklı gibi.

Hocam sizce

Tronsmart Vega S95,

Zidoo X6Pro,

Tronsmart orion R68

Tronsmart Orion R28 Meta RK3288

Amacım kodi seyirtürk vb yerden film izlemek, video başarısı çok önemli, frame atlamaları yapmasın istiyorum, elimde bt919 r3188 var ama istediğim gibi değil

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt
    Kulllanmadığım cihazlar hakkında yorum yapmıyorum zaten.

Ama şu yazdıklarının içinde ben olsam Zidoo'yu alırdım.

En azından güncelleme alan ve cihazdaki müşteri şikayetleri ile ( diğer firmalara nazaran ) daha çok ilgilenen bir firmanın ürününü almış olurdum.

Ama Tronsmart kullanan arkadaşlarında görüşlerini almanda fayda var tabii ki.Ben hiç Tronsmart kullanmadım çünkü.
  • Arızalı olduğu için Geekbuying'e gönderdiğim ama yaklaşık 4,5 aydır onarılıpta bir türlü geri gönderilemeyen M-195 cihazım için verdiğim mücadele sonuçlanıyor sanırım.

Öncelikle dün akşam Geekbuying'ten satın aldığım M-195'ün üreticisi olarak gördüğüm ebluetimes'a ve satın aldığım web sitesi geekbuying'e hem mail adresleri üzerinden , hemde facebook adresleri üzerinden bir güzel döşendim tekrar.Bununla da yetinmedim ve freaktab sitesinde geekbuying ile ilgili konu başlığına bir mail yazdım.

Sabah sabah ilk bomba haber , ebluetimes firmasından geldi.Firma yetkilisi demiş ki " Size yalan söylüyorlar.Bahsettiğinizi cihazın üreticisi biz değiliz ".

Hadi buyur burdan yak.Satın aldığım dönemde M-195 üreticisi için bu firma bilgisine nasıl ulaştım hatırlamıyorum ama kesin bir yerde görmüştüm ki o yüzden ebluetimes firmasına yönelmiştim.

Neyse firma " Bu ürün bizim değil. " deyince bende " Ne oluyoruz yahu , ortada bir gariplik var " derken bir baktım ikinci bomba haber freaktab sitesinden geldi.

Freaktab sitesinde geekbuying yetkilisi , yazdığım mesaja bir dönüş yapmış ve " 24 Mart'ta ürününüz gönderilmiş.Bakın bu da takip numarası " diyerek track17 linki üzerinden takip linkini göndermiş.Hakikaten ürün 24 Mart'ta kargoya verilmiş gözüküyor.

Ama işin garibi bu saate kadar kimse bana bu konu ile ilgili bir mail atmadı ve ürünümün kargolandığını bildirmedi.Böyle bir gönderi maili şu saate kadar da hâlâ elime geçmedi.

Neyse bekleyelim bakalım , inşallah 4,5 aylık bir bekleyiş sonrasında sorunsuz bir şekilde gelir cihaz.

Ben 4,5-5 ay diyorum ama bu sadece Geekbuying'e gönderipte onarmalarını beklediğim süre.Cihaz brick olalı ve kullanmayalı 7 ay'dan fazla oldu ve cihazın arayüzünü bile özledim yahu...

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.