Bildirim
M.2 SSD vermesi gereken hızı vermiyor.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Nerde test ettiniz bu hızı? CrystalDiskMark kurup kontrol edebilirsin dosya kopyalarken gösterdiği hız değişken olabilir dosya tipine sayısına vs göre
-
bir çok uygulama ile test ettim kendi programı samsung magicianda bile test ettim 850 mb ile felan yazıyor max
-
o uygulama ile de sonuç bu aynı yani
-
quote:
Orijinalden alıntı: peaceX07o uygulama ile de sonuç bu aynı yani
10 Gb/s is the raw signal throughput, but 20% of the signal is used for signal encoding, so the theoretical maximum usable throughput is 8 Gb/s = 1 GB/s.
Araştırdığımda şöyle bir yanıt buldum 10Gb/s m2 port için. O anakart üzerinde teorik olarak maksimum 1000 mb görebilirsiniz yani dediklerine göre. Samsung magician kurup firmware güncellemesi falan varsa kontrol edin yine de
-
merhaba.
guney koprusu pci ex hatti 2.0 standartinda olmasindan dolayi 2000 mb/s degerlerini gecemessiniz.
ben de h87 li anakartta nvme adaptoru ile pci ex 4x slotuna kingston a2000 taktim.hizlar dusuk ne yazikki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 30 Aralık 2020; 21:11:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X