Şimdi Ara

M.2 SSD vermesi gereken hızı vermiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar M2 ssd aldım 3500 civarı okuma ve yazma hızı var ama neredeyse çeyreği kadar anca okuma yazma yapabiliyor nedeni ne olabilir?

Anakart : Asus Z97m-plus

m2 ssd : Samsung 970 Evo Plus 500 gb

Anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

• Nerde test ettiniz bu hızı? CrystalDiskMark kurup kontrol edebilirsin dosya kopyalarken gösterdiği hız değişken olabilir dosya tipine sayısına vs göre

• bir çok uygulama ile test ettim kendi programı samsung magicianda bile test ettim 850 mb ile felan yazıyor max

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt

o uygulama ile de sonuç bu aynı yani

• quote:

Orijinalden alıntı: peaceX07

o uygulama ile de sonuç bu aynı yani

10 Gb/s is the raw signal throughput, but 20% of the signal is used for signal encoding, so the theoretical maximum usable throughput is 8 Gb/s = 1 GB/s.

Araştırdığımda şöyle bir yanıt buldum 10Gb/s m2 port için. O anakart üzerinde teorik olarak maksimum 1000 mb görebilirsiniz yani dediklerine göre. Samsung magician kurup firmware güncellemesi falan varsa kontrol edin yine de

• merhaba.
    guney koprusu pci ex hatti 2.0 standartinda olmasindan dolayi 2000 mb/s degerlerini gecemessiniz.

ben de h87 li anakartta nvme adaptoru ile pci ex 4x slotuna kingston a2000 taktim.hizlar dusuk ne yazikki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 30 Aralık 2020; 21:11:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    m.2 SSD Düşük Yazma Hızı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.