Şimdi Ara

M.E. HJ ve PANASONİC KİT UE ve MİDEA BLANC serisi (yeni)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 m2 anneme fethiyede klima almaya karar verdik eskisi arçelik onuda ben eve taktırıcam, burda baya karıştırıp okudum sayfaları, mitsubishi electrik, panasonic veya midea olarak tecrübeli arkadaşların tavsiyeleriyle bir sıralama yaptım, 18.000 btu dediler tüm firmalar, fiyatta aldım aşağıya yazıyorum

mitsubishi electrik hj serisi 4.590 ₺

panasonic kit ue18rke serisi 4.000 ₺ taksitli

midea blanc serisi 3.200 ₺

aslında midea mission veya firewind bakıyordum ama blanc serisi satmaya başlamışlar artık, benim duygusal açıdan fikrim midea da görüşlere açığım ama 4.000 lere çıkmak istemiyor annem

• aslında sormak istediğim şu sıfır araba alıcam ama 30.000 lira param var siz bana kalkarda 45.000 liralık arabayı al hatta 55.000 liralık var o çok daha iyi derseniz, bende derimki benim iyiliğimi düşünüyorsun biliyorum çok teşekkür ederim ama benim o kadar bütçem yok, siz bana eğer bilginiz varsa 30.000 araba alınırmı parasına değermi acaba, şeklinde bilgilendirirseniz sevinirim. hani başka türlü örnek verirsem daha iy anlaşılır dedim, sülçü lisan ettiysem affola
  • Hocam bu elegance ile benim bahsetdigim farklı.Modern klimanın sitesindeki modernstar elegance markalı ürün bununla aynı deilki.Linkini verdiginiz üründe amblem midea ama modernklima sitesinde link verdiginiz ürün tamamen farklı moderns star elegance diye bir ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voyager_71 -- 29 Mayıs 2016; 17:58:08 >
  • Modern star Modern Klimanın kendi ürettirdiği klimadır. İnternet sitesinde de göreceğiniz üzere Midea, Modern star ve Electra diye 3 adet marka vardır. ancak nedense Modern Stra modelini Midea ürünlerinin arasınada koymuş. Bence tamamen pazarlama stratejisi.
  • aradan 2 yıl geçmiş :)

merak edenler için, midea aldım arkadaşlar, çok memnunum, maşallahı var, gözü kapalı alınır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.