Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim .saatlerdir uğraşıyorum.mohpa training bölümünde ağır silah makineli tüfek bölümünü bir türlü geçemiyorum.bir şeyi eksik yapıyorum ama ne lütfen yardım edin.
teşekkürler
ya zannnedersem hedefleri tam ortasından vurman gerekiodu.o oyunun training i biraz sinir ya.uğraş geçersin.ondan sonra sandıkların içine el bombası attığın bölüm var deli olmuştum.en uzaktaki sandıklara gidiyordu bomba ama yanı başımdakine kattiyen gitmiodusevemedim o oyunu ya.başlama bence .call of duty2 yi 5 defa oyna ondan iyidir
teşekkürler cevabın için ama bu işin içinden çıkmam lazım.
sanırım aşağıdaki olayı uygularsam training bölümünü atlayacakmış.aslında atlamak istemiyorum. ama oyunada başlamak istiyorum artık 1 hafta oldu nerdeyse .
Medal of Honor: Pacific Assault Oyun kurulduğu zaman masaüstünde kurulan kısayol komutu mohpa_setup.exe dosyası için bir kısayoldur. Bu dosya için değil mohpa.exe dosyası için bir kısayol yaratmalı (bu dosyayı oyunun kurulduğu dizinde bulabilirsiniz) ve sonuna aşağıdaki komutu eklemelisiniz:
+set developer 1
Örnek olarak şöyle olmalı:
"C:\Medal of Honor Pacific Assault\mohpa.exe" +set developer 1
olmuyoooorrrr
yokmu arkadaşlar şu mohpa trainingi bitirmiş sağlam bir mohpacı.
bekliiyorumm
bende trainig deki bomba kısmında kafayı yiyordum. cod 2 de ne güzrl tak tak giriyodu
Şehit ve Gazilerimizi saygı, rahmet ve dua ile anıyoruz...
Trainingi direk geç oyuna başla hiç uğraşma.
quote:
Orjinalden alıntı: spawn42
Trainingi direk geç oyuna başla hiç uğraşma.
trainingi direk geçmeyi bir bilebilsem
ya ben direk hedefleri parçaladım başka bişi yapmadım hemen kapı açıldı zaten daha başka bişi yok diye hatırlıyorum
hedefler parçalanmıyoki. kapı bendede açılıyo.fakat orda kalıyo işte. tab tuşuna basınca tamamlanmamış bir görev görünüyor.
Hedefleri gerekli sayıda atışı yapınca kapı açılıyo ve haritada yeni görev beliriyo yani bende öle olmuştu.
quote:
Orjinalden alıntı: kubillian
ya zannnedersem hedefleri tam ortasından vurman gerekiodu.o oyunun training i biraz sinir ya.uğraş geçersin.ondan sonra sandıkların içine el bombası attığın bölüm var deli olmuştum.en uzaktaki sandıklara gidiyordu bomba ama yanı başımdakine kattiyen gitmiodusevemedim o oyunu ya.başlama bence .call of duty2 yi 5 defa oyna ondan iyidir
Gerçekten Call of Duty daha iyi,Medal of Honor'da çoğu zaman tek başınasın bu da biraz sıkıcı.
yapman gereken thompson tufekle hedefleri ortadan vuracan tam.bide ates ederken basılı tutma uzunca sure.tufek tepiyo yoksa hedefi kacırttırıyor.azar azar ates et boylece daha isabetli atıslar saglarsın.dvd ye de yazık olmus bu arada.umarım orjinal almadın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme