Bildirim
M.sarp ın ilk yarıdaki sayılmayan gölü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
BJK taraftarını örnek almaya başladı GS taraftarı son bi kaç maçtır izliyorumda.. -
eski açıkta sayılmayan golü göremedik bile -
quote:
Orijinalden alıntı: Jedi-Knight
BJK taraftarını örnek almaya başladı GS taraftarı son bi kaç maçtır izliyorumda..
Niye la? Yeter Demirören bağırdık diye mi? -
quote:
BJK taraftarını örnek almaya başladı GS taraftarı son bi kaç maçtır izliyorumda..
YETEEEEER YILDIRIM DEMİRÖREN YETEEEEEER -
quote:
-
buldum en azından ozeti:d
http://www.youtube.com/watch?v=v1qSUJ1M5RM -
Yunanlılara nazire yapmak için dün kıçımızı yırttık bağırırken... Normal lig maçlarında bu kadar bağırmıyoruz... Dün özel bir geceydi... -
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
Yunanlılara nazire yapmak için dün kıçımızı yırttık bağırırken... Normal lig maçlarında bu kadar bağırmıyoruz... Dün özel bir geceydi...
eski açıktamıydın bilmiyorum ama eski açıktan başka kimse yırtınmadı gördüğüm kadarıyla -
quote:
Paşkan osssaaaa paşkan osaaaa gaziantebeeeee paşkan osaaaaa -
quote:
Orijinalden alıntı: Abrek Cestav
quote:
Yunanlılara nazire yapmak için dün kıçımızı yırttık bağırırken... Normal lig maçlarında bu kadar bağırmıyoruz... Dün özel bir geceydi...
eski açıktamıydın bilmiyorum ama eski açıktan başka kimse yırtınmadı gördüğüm kadarıyla
kapalı ne oluyor sesin solugun cıkmıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Abrek Cestav
quote:
eski açıktamıydın bilmiyorum ama eski açıktan başka kimse yırtınmadı gördüğüm kadarıyla
Yeni Açık üst sağ taraftaydım... Bu sezon totem yapıyorum bütün maçları orda izliyorum... Normal maçlara oranla dün gece baya bir bağırdık (ben kendimi yırttım resmen)... Ama tabi bahsettiğin şeyin bende farkındayım onun sebebi de UA nin eski açığa geçmesidir.. UA kapalıdayken iki kale arkasına da hükmediyordu... Ama şimdi kapalı ve yeni açık sus pus oturuyor maçlarda... Eski açık stada hakim olan bir tribün olmadığı için UA nın yapacağı fazla birşey yok...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X