Monster T7 v24.1 bilgisayarım var içerisinde 512gb samsung m2 ssd bulunmakta. Servisi arayıp sorunca öğrendiğim kadarıyla gen 4 pci express 4.0 olan hızlı ssdlerden takılabiliyormuş. Yalnız sormak istediğim soru şu internette 2TB samsung 980 pro modeli bakıyorum cihazımda ısınma var ve soğutuculu ve soğutucusuz ssd ler arasında 600tl civarı fark var sizce soğutuculu ssd şart mıdır cihaz rust tarzı ram ve ekran kartına yoğunlaşan oyunlarda 92 93 dereceye çıkıyor. Monster da ömür boyu bakım garantisi verdikleri için cihazı gönderip macun ve toz temizliği yaptıracam düzelip düzelmeyeceğini bilmiyorum sıcaklığın o yüzden kararsızım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
M2 SSD Tavsiyesi
-
-
Ssd soğutuculu şekilde laptopunuzun kasasının içine çok yüksek ihtimalle sığmayacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efyavas -- 14 Kasım 2023; 11:14:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kingston Fury Renegade 2 TB almanı öneririm. Soğutucusunu söküp kullanabilirsin. Soğutucu ile takamazsın sığmayacaktır muhtemelen. Bu ssd'yi resmi satıcısı olmayandan satın alma sahte ürün çok oluyor.
www.tebilon.comKingston FURY Renegade 2TB SFYRDK/2000G Soğutuculu M.2 2280 NVMe SSD Okuma 7300MB / Yazma 7000MB Uygun Fiyatları ile Tebilondahttps://www.tebilon.com/kingston-fury-renegade-2tb-sfyrdk-2000g-sogutuculu-m2-2280-nvme-ssd-okuma-7300mb-yazma-7000mb/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkocyigit41 -- 14 Kasım 2023; 19:0:59 > -
Bunu çok öneren gördüm samsungdan da daha uygun hatta. Sizce gerçekten güzel ve uzun ömürlü mü ? Samsunglar gibi? Kingston un kaliteli olduğunu biliyorum ssdlerini bilmiyorum. Birde soğutucu sığmaz mı laptop a o zaman hiç boşa ekstra para vermeyeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel ssd.yapıştır gitsin.arıza verirse global bile ilgilenir.orjinalliğini mutlaka sorgulamalı.
-
Verdim siparişi hayırlısıyla 10 15 güne takıp test ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı ssd bende var. hem 1 tb hem 2 tb olanından. Bende olmasa önermezdim. 2 tane samsung ssd var 970 pro ve 970 evo plus. Samsung ssdlerim çok çabuk ısınıyor. kingston biraz daha serin çalışıyor. Önerdiğim model 2 Petabyte ömüre sahip. Hayırlı olsun kısaca.
-
Teşekkürler, gerçi benim eve gidiş uzadı gibi artık 10 güne değil önümüzde ki ay deneyip görecez bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X