< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
M21 Galaxy Fit 2 hediyesiyle 2349 TL
-
-
akbanktata bi kampanya vardı sanki % 30 indirim. onada bakın alırken.
-
Bu kampanya hepsiburada.com da uzun süredir var -dı ben 3 hafta önce anneme aldım hatta :) hepsiburadada da görünmüyordu satın alırken sobra kampanyalar sekmesine girince gördüm kampanya kısmından ekleniyor 0tl bedel ile. -
Hocam fiyat ne kadara geliyor o şekilde bilginiz var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung harbi batmış telefon satamıyor
-
hb'den aldım ben de 2350'ye bu ay başı. 125 tl'de bonus geldi. telefon lazımdı zaten. bileklik kutusunda duruyo.
-
quote:
Orijinalden alıntı: damiennhb'den aldım ben de 2350'ye bu ay başı. 125 tl'de bonus geldi. telefon lazımdı zaten. bileklik kutusunda duruyo.
telefondan memnun musunuz
-
anneme aldım hocam. benim kullandığım xiaomi redmi 5 plus'tan daha güzel :)
-
amazondan 2050 de almıstık. batarya ve ekran bu fiyata çok iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün amazondan 2224 tl ye aldım onu iptal edip bunu almaya değer mi ? -
Ben de anneme 3500 liraya kadar telefon bakıyorum. Diğer markalara da bakıyorum ama Samsung,kullanımına alışan büyüklerimiz için halen tercih edilir durumda.
A52 fiyatını bekliyorum. Bir hafta içinde alacalacağım.
M21 de yeterli sanki, yorumlar iyi. Takipteyim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bileklik 125 liraya geliyor sizin aldığınız fiyata göre. Bilekliği kullanacaksınız alin bence.
Bu telefonu neden herkes annesine alıyor hepsiburadada herkes annesine almış anne telefonuysa almayak.
-
2289 gözüküyor o kampanya ile
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
%30 indirim diye Akbank yazmış ben yapamadım
2289 TL
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-43208DF45
2289 gözüküyor o kampanya ileAYNEN
-
Yok hocam öyle düşünme, ben babama aldım 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
AKBNKCEBEPOS1 giriyorum kabul etmiyor. Yazim hatası mi yapıyorum yoksa?
dikkat edin hediyeyi işaretlemezseniz sadece telefon yolluyorlar. Ben işaretlediğime emindim o halde bile sadece telefon yolladılar o fiyata eksik kalsın onlardan alışveriş hem kampanya hediye veriyorlar hem de sizin hediyeyi seçmeniz lazım yoksa tek telefon yolluyorlar çakallar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andromeda09 -- 26 Mart 2021; 16:24:29 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yok hocam öyle düşünme, ben babama aldım 😂
|
Iphone 7 nin bile derken, ıphone 7 ne kadar eskide olsa 4 bin üzerinde bir telefon, 2 binlik bir telefondan amiral gemisi beklememek lazım herhalde.
Bu fiyat aralığında ki bütün telefonlar bu sensörü kullanıyor zaten, hatta bir çoğu daha düşük sensor kullanıyor. |
Benzer içerikler
- turkcell 60 gb 390 tl
- türk telekom egm referans olma nasıl yapılır
- vodafone 60 gb
- turkcell faturalıya geçiş
- bimcell yeni hat ücreti
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- sıcak fırsatlar amazon
- letgo güvenli ödeme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X