Şimdi Ara

m670xb sürücüleri ni nerden bulabilirim?EKRAN 64 MB GÖSTERİYOR NEDEN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • m670 xb athlonx2 512 ram 80 gb harddısk aldım.vista ultimade yukledim.32 bit işletim sistemi var.sürücülerini nerden bulabilirim.msi nin sitesnden alamadımlink verirseniz sevinirim.birde ekran kartını 64 mb gösteriyor.neden acaba? 128 olması gerek..1 gb ram takacağım o zaman 256 ya çıkarabilirimyim ekran kartını? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.ZATEN LAPTOP U DA SİZİN YARDIMLARINIZLA VE TAVSİYENİZLE ALDIM.TEŞEKKÜRLER...

• quote:

Orjinalden alıntı: omufen

m670 xb athlonx2 512 ram 80 gb harddısk aldım.vista ultimade yukledim.32 bit işletim sistemi var.sürücülerini nerden bulabilirim.msi nin sitesnden alamadımlink verirseniz sevinirim.birde ekran kartını 64 mb gösteriyor.neden acaba? 128 olması gerek..1 gb ram takacağım o zaman 256 ya çıkarabilirimyim ekran kartını? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.ZATEN LAPTOP U DA SİZİN YARDIMLARINIZLA VE TAVSİYENİZLE ALDIM.TEŞEKKÜRLER...

http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=135&prod_no=1058

buradan bulabilirsin driverleri

Ekran kartını yükseltmek içinde biosa girmen gerek açılırken del tuştna bas açılır bios oradan 128 veya 256 yı seç ekran kartı ona göre ram kullanır. sakın sıfır yapma makine açılmaz sıfır yaparsan.

• teşekkürler.deneyeceğim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.