Şimdi Ara

M7 mi M8 mi almaliyim ? Yorumlar Lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kendim m7 kullaniyorum bi kamera sorunu oldu 2 gunde halletti teleservice. Abime telefon almayi dusunuyorz su anda bi indirimi var ve m7 1350 liraya gelicek m8 ise 2000 tl yani 650 liralik fark var mi sizce iki telefon arasinda bir fikir verirseniz cok makbule gecer. Lutfen m7 sorunlarindan bahsetmeyelim kendim yeterince bilgiliyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1450 TL'ye 1 yıl KVK garantili yurtdışı M8 satılıyor.

• Cihazlarin 2sini de 2 yil distributor garantili ve Turkiye'den alicam hocam sagolun yorumunuz icin

• M8 daha iyi bir tercih olur arada ki 650 TL'ye değer

• hocam ben de m7 alıcam da nerede 1350 TL acaba?
  • M8 öneririm, aslında sevmezdim fakat bi teknoloji marketinde kendisiyle yarım saat kadar haşır neşir olunca değerini anladım :) o hız diğer hiçbir android cihazda (Nexus 5 dışında) yoktu. Hele aşağıdan yukarı çekerek kilit açmaya bayıldım. Android alacak olursam Nexuslar dışında düşüneceğim tek cihaz olur M8. M7 ile arasındaki farka cidden değer, S600 ile S800 arasında dağlar kadar fark var.

• Ne oldugunu bilmedigin firmalarin twlwfonunu alma kardes gel ben sana daha bir aylik kvk garantili 1800 1900 arasi vereyimm hem aradiki acigini da 100 200 dusurmus oluyoruz bu arada :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S10 mu alayım s20 mi?
    4 yıl önce açıldı
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • m8 alın derim hocam bence 100 kere telefon alıcak haliniz yokya almışken m8 modelini alın ben şahsen çok memnunum :) çevremdeki herkes iphone 5s olan bi arkadaş bile şansım olsa m8 alırdım diyor :) :)
  • Kesinlikle m8

• m8 için verilen farka değer
  • İmkânın varsa M8 ama M7 de yeterli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.