Şimdi Ara

M8 mi Z3 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben yeni bir telefon almak istiyorum. Aslında tam iP6 almaya karar vermişken, o telefona o kadar para verilir mi diye düşündüm. Bana, beni iPhone kadar uzun süre götürecek bir telefon lazım. Yani 3-4 sene gibi bir süre. Böyle oyunlarda ve arayüzde donmayan, kasmayan, kamerası iyi olan, sağlam olan bir telefon istiyorum. Diğer cihaz tavsiyelerinize de açığım fakat öncelik bu cihazlara verilirse sevinirim ve Samsung düşünmüyorum, şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Z3 daha güncel bir cihaz zaten HTC VE Sony androidin yüz akıdır,en kaliteli cihazları sunan markalarıdır.Size güncel olanı seçmek düşer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Z3 daha güncel bir cihaz zaten HTC VE Sony androidin yüz akıdır,en kaliteli cihazları sunan markalarıdır.Size güncel olanı seçmek düşer.

Hangisi daha stabil sizce ?

• merata kullanıcısına yanıt
    m8 derim, stabilite konusunda iki telefonda hemen hemen eşittir bence.. ama kişiselleştirebilme ve kullanımın keyif vermesi açısından htc öndedir. yaz aylarında sense 7 güncellemesini alınca çok daha keyifli bir telefon olacaktır m8.
  • stabilite olarak htc bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranas

m8 derim, stabilite konusunda iki telefonda hemen hemen eşittir bence.. ama kişiselleştirebilme ve kullanımın keyif vermesi açısından htc öndedir. yaz aylarında sense 7 güncellemesini alınca çok daha keyifli bir telefon olacaktır m8.

Zaten Sense 7'yi almadı mı hocam ?

Hayır almadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Z3 de ve One da aynı işlemci var diye biliyorum sadece One da 2.3 ghz,Z3 de 2.5 ghz hızında çalışıyor. Z3 3 gb ram ile 1 adım önde One da 2 gb,Z3 ün 20.7 mp kamerası HTC nin 4 Ultra pixel kamerasından daha iyi bu konuda da 1 adım önde diğer konular kişiden kişiye değişir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce Z3, doğru bir seçim olacak mıdır ?

• Batarya önemliyse z3 daha önde

• Kim ne derse desin apple

Şaka şaka vurmayın hemen öylesine yazdım.
    Z3 donanım olarak M8'in az da olsa üstünde, şarjı daha iyi gidiyor ayrıca. Eğer tasarımını beğendiysen Z3 al derim.

• Kesinlikle m8 saka degil ciddiyim su yeni tema uygulamalari stabilite ve sense 7 ile asla pisman olmazsiniz. Allah askina hocam Sony mi kaldi piyasada onlar eskidendi..

• 6 ay m8 kullanmıs bırı olarak Z3 alın derim.
  • Tabikide z3

• ikisi de pişman etmez. bence burada önceliklerine göre seçmek mantıklı.
    metal kasa-şık-dayanıklı-boomsound hoparlör dersen m8
    kamera-batarya dersen z3. performans olarak pek farkları yok. z3'ün 3gb ram olarak avantajı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wesile

ikisi de pişman etmez. bence burada önceliklerine göre seçmek mantıklı.
    metal kasa-şık-dayanıklı-boomsound hoparlör dersen m8
    kamera-batarya dersen z3. performans olarak pek farkları yok. z3'ün 3gb ram olarak avantajı var.

Hocam peki Z3'ün ses kalitesi de kaliteli değil midir ?

z3 de kaliteli. htc bi tık üstte bu konuda bence. ikisi de güzel cihaz. bence eline al incele ve hangisi hoşuna gidiyorsa onu al.
  • htc one m8 kullanan biri olarak iphone al derim dostum. bir daha android telefon almam isterse antutu 100.000 puan versin. uygulamalar bazen durduruldu hatası veriyor 2 bin liara para ver bu hatayı versin komik degil mi?
  • İkiside üzmez seni tasarımı hoşuna gideni al. Ben daha önceden sony kullandığım için htc alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: pardonya

htc one m8 kullanan biri olarak iphone al derim dostum. bir daha android telefon almam isterse antutu 100.000 puan versin. uygulamalar bazen durduruldu hatası veriyor 2 bin liara para ver bu hatayı versin komik degil mi?

Hocam o problem çoğunlukla eski telefonlarda olmuyor mu ? Ve şimdi Z3 1700 Tl, iP6 64 GB 2500 Tl. Aradaki 800 Tl'lik farka değer mi iPhone ? iPhone ile yapıp Z3 ile yapamayacağım ne var ? Hatta biraz düşününce Z3'ün daha fazla artısı var gibi geliyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.