Şimdi Ara

M8800 Hakkındaki Görüşleriniz..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kamerası iyi bir telefon almayı düşünüyorum .. m8800 pixon gördüm.. Ben telefonda kameraya çok öncelik veririm. m8800 'ın çekim kalitesi nasıl arkadaşlar kullananlar yorum yapabilirse çok sevinirim. n82 yle kıyaslarsak gece çekimlerini saymazsak hangisi daha iyidir ? Wifi Gps Fln benim için önemli değil Ya n82 Yada m8800 almayı düşünüyorum.

• sadece kamera içinse m8800 pixonu al ama eğer bekleyebilirse n8 i onerırım 12 mp kamerası var
  • Tabiki N82. Görüntü kalitesi sizin için önemliyse Xenon flaşı olmayan cihazı ne yapacaksınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Tabiki N82. Görüntü kalitesi sizin için önemliyse Xenon flaşı olmayan cihazı ne yapacaksınız?

m8800'dan filmde izlerim diye düşünmüştüm chip de en iyi 8 megapixel telefon olarak yayınlamışlar. m8800 , n82 kadar iyi çekiyormudur ki ?(gece çekimlerini saymazsak)
  • Chip'e inanmayın. Zamanında 5800'ı iPhone'dan daha iyi göstermişti. Gündüz çekimleri dışında N82'den biraz daha iyi sonuçlar veriyor. Eğer film de izlemek istiyorsanız M8800 daha doğru bir seçim olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Chip'e inanmayın. Zamanında 5800'ı iPhone'dan daha iyi göstermişti. Gündüz çekimleri dışında N82'den biraz daha iyi sonuçlar veriyor. Eğer film de izlemek istiyorsanız M8800 daha doğru bir seçim olur.

Şu cümleyi anlamadım ( Gündüz çekimleri dışında N82'den biraz daha iyi sonuçlar veriyor. ) M8800 bide video çekimlerinde amr ses formatını kullanıyormuş bu sorun oLurmuki ?
  • Yanlış yazmışım. Şöyle yazacaktım:

Gündüz çekimleri N82'den daha iyi seviyede. Işık şartlarına göre de değişebilir ama genel anlamda M8800 biraz daha iyi.

Samsung cihazlar video çekimlerinde her zaman rezalet sonuçlara imza atmıştır. Kaydı amr formatında ise büyük sorun yaratır. 5 yıl önce çıkmış olan N70 bile aac kodlama ile kayıt yapıyorken Samsung'un yakın zamanda çıkarmış olduğu üstelik de görüntüleme odaklı bir cihazın amr kullanması benim için büyük sorundur ve cihazı almamam için yeterli bir sebeptir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende Şaşırdım Aslında
    M8800 video görüntü kalitesi gerçekden çok güzel ben hayran kaldım ama Amr ses formatı tamamen çöküş oLmuş bencede. Bu yüzden lg gc900 Viewtye bakıyorum.. şimdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.